1r OpenClub al CTT Cubelles

Resultats

Natàlia Artigot: Enhorabona al CCT Cubelles per la seva recent incorporació al ppxtt i l’organització del seu 1r OpenClub. Esperem que només sigui el començament de tot un seguit d’èxits veniders, i que s’animi més gent per la propera competició. Agraïr també de pas l’ajuda rebuda pels companys presents -“pocs però bons”, com diu amb encert el Leo- arran de la trompada patida al llarg del torneig. Gràcies i fins el proper campionat, on potser podré millorar el meu joc amb el genoll recuperat.

Josep Llopart: M’afegeixo a la felicitació de la Natàlia: Gràcies al Marc Lari i Marc Galofré perquè estan molt engrescats perquè Cubelles organitzi un gran Open amb 8 taules. Cubelles té moltes coses a favor: jugar en un pavelló, estació de tren a 8′ caminant, la platja a 5′ caminant, zona esportiva amb piscina… Busquem una nova data i som-hi!!!

El CTT Cubelles organitza el seu primer OpenClub. Us animem a tots a anar-hi i gaudir de jugar en el pavelló d’aquesta bonica ciutat costanera.

Les instal·lacions es troben a 5 minuts de l’estació de Renfe.


Diumenge, 29 gener 2012. 10:00 hores (inici de competició)

Responsable: Marc Galofré (680941047) mgalofre21@hotmail.com.
Local de joc: Poliesportiu Municipal de Cubelles. Avda. Onze de Setembre, s/n. 08880 Cubelles (Zona esportiva) (mapa)

Taules: 8
Participants: 40 jugadors de totes les categories.
Participació:
– L’agrupació de categories es farà en funció dels inscrits

Sistema de competició: igual que l’Open RE.
– Per a cada categoria d’estrelles s’agafaran “packs” de 10 o 15 jugadors/es
– 1a fase: 3 ó 4 grups de 5 jugadors/es
– 2a fase: 5 grups de 4 ó 3 jugadors/es
• els primers de grup fan un nou grup de 3 ó 4, els segons un altra i així fins a completar els cinc grups
– Tots els partits són al millor de 3 jocs
– Al final tothom té una classificació de l’1 al 15 (o de l’1 al 10)
– La confecció dels grups es fa per rànquing

Preus:
– Amb llicència específica de PPxTT: 5€
– Sense llicència: 8€

Qui vulgui podrà sol·licitar la llicència de lleure de PPxTT en el moment de fer la inscripció en el mateix club. El seu preu és de 15€ i ja s’aplicarà el descompte per aquell mateix open (cal portar fotocòpia DNI i omplir un full amb les dades).

Premis: no hi ha premis
Horari:
Apertura de Sala = 9:00h
Confirmació assistència = Fins les 9:45h
Inici competició = 10:00h


Inscripció TANCADA

Llistat d’inscrits:

[table “196” not found /]

6 thoughts on “1r OpenClub al CTT Cubelles”

 1. Natalia Artigot

  Enhorabona al CCT Cubelles per la seva recent incorporació al ppxtt i l’organització del seu 1r OpenClub. Esperem que només sigui el començament de tot un seguit d’èxits veniders, i que s’animi més gent per la propera competició. Agraïr també de pas l’ajuda rebuda pels companys presents -“pocs però bons”, com diu amb encert el Leo- arran de la trompada patida al llarg del torneig. Gràcies i fins el proper campionat, on potser podré millorar el meu joc amb el genoll recuperat.

  1. Hola Natalia la veritat es que aviam si s’anima la gent i en el proxim campioant s’apunta mes gent. Jo havia pensat de fer el segon open cap a l’abril ke tal???

   1. Natalia Artigot

    Genial, reserveu-me plaça!: (És que els que som de Castelldefels tenim la destinació una mica més a prop que els de la capital). I si podeu fer un altre abans encara millor…

 2. Josep Llopart

  M’afegeixo a la felicitació de la Natàlia: Gràcies al Marc Lari i Marc Galofré perquè estan molt engrescats perquè Cubelles organitzi un gran Open amb 8 taules. Cubelles té moltes coses a favor: jugar en un pavelló, estació de tren a 8′ caminant, la platja a 5′ caminant, zona esportiva amb piscina… Busquem una nova data i som-hi!!!

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.