Presentació

Què és ppxtt?

PPxTT és un programa adreçat als aficionats del ping-pong.

El programa treballa en diferents àmbits: el competitiu, l’escolar, el social, d’aprenentatge, el festiu…

Competitiu
Des del programa s’organitzen moltes competicions per a no federats. Són d’una jornada de matí o tarda, on cadascú juga un mínim de 5 ó 6 partits.
Els esportistes estan distribuïts per “estrelles”, perquè a la gent li agrada jugar amb altres persones del seu nivell.
Per saber quin nivell es té es pot apuntar a l’apartat: Vols saber quin nivell tens..? O bé, participant en una competició on se us assignarà quantes estrelles teniu.
A l’apartat de Competició podreu trobar tota la informació.

Escolar
El programa ofereix diferents opcions a les escoles perquè introdueixin la pràctica del ping-pong al seu centre. A la portada trobareu el link amb la informació.

Social
PPxTT col·labora amb diferents associacions perquè el ping-pong sigui una eina social més: malalts mentals, presons, gent gran, grups de risc, etc.
A PPxTT-social podeu veure les activitats que fem.

Aprenentatge
Per aquells que volen apendre aquest esport, ppxtt us ofereix l’apartat: Vols millorar? On hi trobareu tota l’oferta de cursets i entrenaments que la FCTT i els diferents clubs adherits us ofereixen per practicar aquest esport.

Festes de ping-pong
PPxTT organitza Festes populars al carrer, dins dels actes de la Festa Major o altres motius festius. L’èxit és assegurat. A l’apartat: Vols fer una Festa de ping-pong..?, hi trobareu tota la informació.

En definitiva, PPxTT està dissenyat perquè tothom hi pugui jugar: petits, grans, novells, experts, gent gran, discapacitats… i s’adapta al que en cada cas convingui, tant si és una Festa al carrer, una competició a l’Escola, un Open en un pavelló, com una competició regular individual o per equips.

Per qualsevol iniciativa que vulgueu endegar d’aquest apassionant esport poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem de les opcions que podeu fer i us farem un pressupost.