1er Grand Slam 2013/14

Diumenge, 17 de Novembre, 2013 a Reina Elisenda

Grups de competició

Resultats

Fotos

Lloc: Complex Esportiu Municipal de Reina Elisenda
Horari:
– 8:00: s’obre la instal·lació
– fins 8:45: confirmació participació i pagament
– 9:15: inici competició
– 13:00: hora aproximada de finalització
Taules: 8
Participants: 34
Participació:
– Es poden inscriure els millors de cada categoría. Han d’estar dels millors del rànquing de la seva categoría.
– Només els que tinguin llcència.
– Només es pot inscriure a la teva categoría.
Sistema de competició:
– Al millor de 5 jocs
– 1º Fase: grups de 4.
– 2ª Fase : eliminatòries.

  • 1rs i 2ns juguen pel títol
  • 3rs i 4rts juguen per consolació

– És puntuable pel rànquing.
Preu: 5,50€
Premis: Hi haurà premis en vals de material i trofeus.

Inscripció TANCADA

Grups de competició

Resultats

Fotos

Llistat d’inscrits

13 thoughts on “1er Grand Slam 2013/14”

  1. Hola Juan Manuel i Eduard Prat. En cas que es confirmi que entra un dels dos, no està establert en cas d’empat a punts, qui és primer dels dos.
    El que farem, si es dona el cas, será que haureu de jugar una prèvia a les 8:30 el mateix diumenge. El guanyador jugaría el Grand Slam i el perdedor l’Open RE.

  2. Hola Eduard i Juan Manuel,finalment el Pablo Ortega estava apuntat. Un error amb el seu dorsal ens ha fet que no el detectessim.
    Jugueu els dos l’Open RE.

    1. Eduard Prat Paré

      donç jo no estic apuntar al OPEN RE, un error meu, no sé si encara em podeu apuntar, si no es a 2 estrelles a 3. Espero resposta, gracies.

  3. Jordi Salallasera

    Ostres ! Per un imprevist em veig obligat a faltar.
    Quin greu, la veritat es que em feia molta iŀlusió.
    Que ho passeu molt bé i que passeu els millors…

    Fins aviat,

    Jordi

  4. S’ha trobat una pala que algú es va deixar ahir en el Grand Slam o l’Open. Qui l’hagi perdut que es posi en contacte amb mi.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.