Rànquing

Projecte de Rànquing de PPXTT

Per la temporada 2010-11, el programa pingpongpertothom està treballant en un sistema de rànquing per oferir als participants un al·licient més a l’hora de competir i facilitar també que cadascú jugui amb altres jugadors/es del mateix nivell.

Estem acabant de concretar el sistema de rànquing però us avancem els criteris generals perquè ja serà operatiu pel 1r OPEN a Reina Elisenda.

Criteris principals:

— Les competicions que puntuen pel rànquing individual seran:

  • OPEN PPXTT a Reina Elisenda
  • Grand-Slam
  • MiniOpen
  • OpenClub

— A cada competició se li donarà un coeficient segons la importància.

— Els participants en qualsevol de les competicions que puntuen quedaran en una classificació final de l’1 al 20 ó de l’1 al 15 (segons si s’ha jugat blocs de 20 ó de 15).

— Segons la classificació s’establirà una puntuació estàndard per a totes les classificacions (és a dir si quedes primer tens x punts, segon y punts, etc).

— Els punts obtinguts per la classificació s’haurà de multiplicar pel coeficient d’importància de la proba.

— Un jugador/a es pot inscriure a la seva categoria o a una immediatament superior. Els punts que obtingui només valdran per la seva categoria d’estrelles.

— La classificació del rànquing anirà segons les estrelles que un tingui. Només es pot estar inclòs en el rànquing de la teva categoria d’estrelles, encara que juguis competicions de més estrelles.

— El rànquing comptarà per determinar els que es poden inscriure en cada Grand Slam.

— Només els millors de cada categoria d’estrelles (encara per determinar, però al voltant de 16 ó 20), tindran dret a inscriure’s en el Grand Slam.

— És evident que quantes més competicions es jugui, més rànquing es pot obtenir.

— Per les categories de 2, 3 i 4 estrelles, només es podrà pujar d’estrelles jugant el Grand Slam i fent un mínim resultat concret (encara per determinar)

En pocs dies tindrem la normativa finalitzada i us la farem saber. Us animem a que opineu i doneu suggeriments, així com ser comprensius en aquelles situacions no previstes que haurem de resoldre.

No pretenem fer un rànquing perfecte perquè aquest només és possible quan tothom juga les mateixes competicions.

Volem que el rànquing sigui per una banda, un eina d’ajuda perquè tothom jugui al nivell que li correspon, i per l’altra, una motivació més per participar en el programa.

Gràcies per endavant per fer-ho possible.

PPXTT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.