Presentació

Què és ppxtt?

PPxTT és un programa adreçat als aficionats del ping-pong.

El programa treballa en diferents àmbits: el competitiu, l’escolar, el social, d’aprenentatge, el festiu…

Competitiu
Des del programa s’organitzen moltes competicions per a no federats. Són d’una jornada de matí o tarda, on cadascú juga un mínim de 5 ó 6 partits.
Els esportistes estan distribuïts per “estrelles”, perquè a la gent li agrada jugar amb altres persones del seu nivell.
Per saber quin nivell es té es pot apuntar a l’apartat: Vols saber quin nivell tens..? O bé, participant en una competició on se us assignarà quantes estrelles teniu.
A l’apartat de Competició podreu trobar tota la informació.

Escolar
El programa ofereix diferents opcions a les escoles perquè introdueixin la pràctica del ping-pong al seu centre. A la portada trobareu el link amb la informació.

Social
PPxTT col·labora amb diferents associacions perquè el ping-pong sigui una eina social més: malalts mentals, presons, gent gran, grups de risc, etc.
A PPxTT-social podeu veure les activitats que fem.

Aprenentatge
Per aquells que volen apendre aquest esport, ppxtt us ofereix l’apartat: Vols millorar? On hi trobareu tota l’oferta de cursets i entrenaments que la FCTT i els diferents clubs adherits us ofereixen per practicar aquest esport.

Festes de ping-pong
PPxTT organitza Festes populars al carrer, dins dels actes de la Festa Major o altres motius festius. L’èxit és assegurat. A l’apartat: Vols fer una Festa de ping-pong..?, hi trobareu tota la informació.

En definitiva, PPxTT està dissenyat perquè tothom hi pugui jugar: petits, grans, novells, experts, gent gran, discapacitats… i s’adapta al que en cada cas convingui, tant si és una Festa al carrer, una competició a l’Escola, un Open en un pavelló, com una competició regular individual o per equips.

Per qualsevol iniciativa que vulgueu endegar d’aquest apassionant esport poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem de les opcions que podeu fer i us farem un pressupost.

6 thoughts on “Presentació”

 1. Pingback: ¿Donde jugar en Barcelona? – PLANNET PONG

  1. Hola, el meu fill de 9 anys i jo (42 anys) estem interessats en la competició de ppxt. Com ho podem fer per apuntarnos?
   Moltes gracies

 2. M’ agradaría apuntarme al ppxtt per competi dintra del meu status.
  No se quin grau tinc…pe-ro us puc dir que había jugat federat a la categoría de veterans de fa mes de 25 anys, tinc 74 anys y minusvalía amb la cama esquerra.

 3. Hola Josep, perdona per no haber-ma possat amb contacte amb tú.
  A través del club dels Joves, ja man aseventad del funcionament de la competiçió.
  Moltes gracies per la teva desinteresada ajuda.
  Una abrassada.
  Pau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.