16è MiniOpen

Divendres, 15 juny 2012. Tarda: 19:30 hores.

Grups de competició

ResultatsFotos

Lloc: Complex Esportiu Municipal de Reina Elisenda
Horari: 19:30 a 22:00 (cal presentar-se a les 19:15)
Taules: 12
Participants: 48 (Totes les categories)

Participació:
– l’agrupació de categories es farà en funció dels inscrits

Sistema de competició:
Degut a que en els MiniOpens disposem de poc temps per adaptar els grups organitzats, a les baixes i/o altes que es produeixen en el mateix moment, us informem que el responsable de la competició (habitualment en Ramon Clivillé), té la capacitat de no admetre a ningú que s’incorpori en el mateix moment si aquest fet pot provocar canvis significatius en l’organització de la competició que ja està preparada.

Per una altra banda, els inscrits han de confirmar la seva presència abans de les 19:15, per poder començar puntualment a les 19:30. Qui arribi més tard podrà ser substituït o esborrat de la llista per fer quadrar la competició.

El responsable, conjuntament amb els participants decidirà si els partits es juguen al millor de tres o de cinc depenent del temps que hi hagi i si hi ha opció de jugar en ues taules alhora sense àrbitre.

El criteri base és:

• grups de 4 jugadors/es: al millor de 3 jocs
• grups de 3 jugadors/es: al millor de 5 jocs

En cas d’haver de barrejar esportistes amb altres de diferent estrelles, es farà per ordre de rànquing. En aquest cas, l’organització farà les correccions oportunes per determinar els punts de rànquing que s’atorguen.

Preus:

– Amb llicència: 3€
– Sense llicència: 6€


Inscripció TANCADA

Grups de competició

ResultatsFotos

Llistat d’inscrits

[table “241” not found /]

9 thoughts on “16è MiniOpen”

  1. Em sembla que heu oblidat incloure aquest MiniOpen al menu desplegable. Es a dir, quan vas a Competició > MiniOpen et surt només fins al 15e MiniOpen. Molta gent no s’apuntarà perquè no el troba (jo mateix ja pensava que no es disputava)

  2. Natalia Artigot

    Con las prisas después del MiniOpen he dejado olvidados en el vestuario femenino unos pantalones cortos y un polo del “ppxtt”… Por favor, si alguno -por lo de la intromisión al vestuario “alguna” sería ideal en este caso, pero me temo que va a ser bastante menos probable- de los que hayáis de pasaros en breve por la federación es tan amable de echar un vistazo e intentar recuperarlos, se lo agradecería muchísimo… Perdón por las molestias y gracias por anticipado, al margen del resultado… Mi móvil (por si acaso) es el 695666481. Saludos y nuevamente gracias.

  3. Natalia Artigot

    Afortunadamente logré recuperar todo esta mañana, ni siquiera habían movido las prendas de sitio; aproveché que me iba de paso, así que ya no preocuparse… De todas formas gracias!

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.