1a Marxa pingponera a Montserrat

1ammont

Aquesta vegada us proposem una activitat ben diferent al que estem acostumats, es tracta de caminar des de Barcelona pel Camí Romeu o també Camí de Sant Jaume (Camino de Santiago) fins arribar a Montserrat en una jornada, tot seguint les senyals del camí de gran recorregut GR-6.

És una prova exigent, 52,5 km. amb una durada de 14:10 hores segons les dades de la FEEC, però que està a l’abast de molts de nosaltres i que no precisa més que la voluntat de fer-ho, una mica de preparació i una equipació adequada.

Després de donar moltes voltes al calendari d’activitats, no només del programa ppxtt, sinó també de competició federada, hem vist que el 3 i 4 d’octubre no hi ha res previst, pel que convoquem a tothom a fer aquesta primera marxa a Montserrat.

Cadascú que busqui la motivació que més li plagui, tant si és esportiva com religiosa, o potser el deixar-se anar en busca de sensacions poc habituals, com són el caminar veient com s’amaga el sol, caminar tota la nit i tornar-lo  a veure aixecar-se de nou amb Montserrat molt més aprop, el poder compartir esforços i patiments amb altres companys. Tot això és el que us oferim, començar una nova temporada d’una manera diferent, però creiem que molt emotiva.

Pels qui vulgueu començar a valorar la possibilitat d’apuntar-vos, no tenim definitivament tancats molts detalls, però aquí avancem el que hem pensat:

  1. La sortida serà des de la porta del Parc del Laberint (Velòdrom d’Horta).
  2. L’hora de sortida serà entre les 18 i les 19 hores. Volem que la primera pujada fins el coll i la baixada fins la pista que porta a Can Borrell no es faci de nit per la seva dificultat.
  3. Tenim previst avituallar a tots els participants al llarg del recorregut (Sant Cugat, Ctra. Rubí-Sabadell, Les Fonts, Ullastrell, Olesa, peu de la Montserrat…)
  4. No és una prova de velocitat, ni de veure qui arriba primer.
  5. Depenent de la gent que vingui muntarem el retorn al punt de sortida en autocar.
  6. Aplicarem un preu d’inscripció pels que vulguin avituallar-se i tornar en autocar encara per decidir, però que no serà online meds without prescription més del que surti de dividir les despeses entre els participants.

Això és tot de moment. Podeu preguntar el que vulgueu utilitzant els comentaris de la pàgina.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.