1r Grand-Slam 2012-2013

11 de novembre, 2012 a Reina Elisenda

Grups de competició

Resultats

Fotos

Molt bon nivell en les tres categories que es disputaven en aquest primer Grand-Slam de la temporada. Un cop més s’ha demostrat que el Grand-Slam és una competició diferent i que la tensió puja per moments. Tot i això, molta cordialitat entre els participants que es jugaven sobretot, pujar de categoria.

A dues estrelles, un recuperat de la seva lesió, Davide Pellegrini, classificat pels péls, va demostrar el seu nivell de 3 estrelles i es va imposar a Jordi Arias, que juntament amb José Muñoz i José Manuel González, van assolir respectivament els quatre primers llocs. La resta de llocs que donaven opció a pujar d’estrelles van ser ocupats per: José Antonio Guillamon, Elena Martínez i Jaume Amores. Tots tres ja clàssics en dues estrelles i que merescudament han pujat a tres. Juan Manuel Pastrana, es va quedar a les portes i cal destacar la seva esportivitat, entomant la decepció d’estar a punt de pujar, felicitant de cor als seus rivals.
Segur que tothom se sent content que l’Elena hagi pujat, donada la seva persistència i el seu esperit lluitador i sovint cridaner. Una altra de les noies, Susanna Garcia, va fer un bon paper, però insuficient per tenir opcions de pujar.

A tres estrelles va destacar la molta igualtat entre els dotze classificats. Dos triples empats en la fase de grup ho demostren. Finalment, els favorits Oscar Trillas i Adrià Guillot varen quedar primer i segon respectivament acompanyat en el grup d’un eufòric Cristòbal Navarrete, qui aquesta vegada, a la primera oportunitat assoleix, malgrat no ser un dels favorits, la nova estrella.
A l’altre grup, una lluita fins al final entre Carlos Alonso i Jordi Llaudet, que es va decantar en cinc ajustats jocs cap el primer. Enric Vila va ser el primer d’aquest grup i també ja gaudeix de la quarta estrella.

A quatre estrelles, amb la baixa a darrera hora de Xabier Aizpurua, la igualtat era clara. Malgrat Josep Antoni Longàs estava jugant molt bé els darrers Opens, va quedar finalment en quarta posició. David Bermúdez, en permanent progressió, en tercer lloc, es va quedar a portes de ser jugador de cinc estrelles. Finalment i amb les mateixes victòries, Julio Cesar Llopiz va quedar primer i Andrey Veypreb segon (per la victòria del primer per 3 a 2 amb un 11-9 el darrer set).

Moltes felicitats a tots, especialment als que gaudeixen d’una nova estrella.

El proper Grand Slam serà el 3 de març, ara toca sumar punts per poder-lo disputar i gaudir!!!

Lloc: Complex Esportiu Municipal de Reina Elisenda
Horari:
– 8:00: s’obre la instal·lació
– fins 8:45: confirmació participació i pagament
– 9:15: inici competició
– 13:00: hora aproximada de finalització

El rànquing actualitzat a dia 30 d’octubre de 2012 és el que determinarà els esportistes que poden disputar el 1r Grand-Slam de la temporada.

Les ultimes competiciones que puntúen per aquest rànquing son les d’aquest cap de setmana:
4rt Miniopen
3r Openclub Badalona
4rt Openclub L’Hospitalet

Categories i contingents:
Tenen dret a a jugar el 1r Grand-Slam els esportistes següents:

➢ 4****: els 6 primers del rànquing indicat
➢ 3***: els 12 primers del rànquing indicat
➢ 2**: els 16 primers del rànquing indicat

Cal que els esportistes facin la seva inscripció. Aquells esportistes que segueixen en el rànquing i volen participar també poden fer la inscripció, ja que en cas de no inscripció d’un esportista amb dret, es passaria al següent.

Un cop publicat el sorteig, no es farà cap substitució, encara que es produeixin baixes de darrera hora.

Pujades d’estrella:

➢ 4****: pugen a 5***** els 2 primers classificats
➢ 3***: pugen a 4**** els 5 primers classificats
➢ 2**: pugen a 3*** els 7 primers classificats

Sistema de competició:

La primera fase es farà per grups i la segona fase d’eliminatòria.
Tots els encontres es juguen al millor de 5 jocs.

Paral·lelament es convoca el 5è OpenRE amb 45 places disponibles per a totes les estrelles.
Els que s’apuntin com a reserves al Grand Slam i vulguin jugar l’Open RE en cas de no entrar, han de fer la inscripció als dos llocs.


Inscripció TANCADA

Grups de competició

Resultats

Fotos

Llistat d’inscrits

[table “295” not found /]

28 thoughts on “1r Grand-Slam 2012-2013”

 1. sergio fernandez

  ara estic al 12 pero potser acabo el 13. Per si no arrivo a tenir els punts.. m’apunto com a reserva per el grand slam de 3*

 2. hola he visto haora lo del grand-slam y dice que cerro la incriccines cerro, yo no me he apuntado y estoy en condiciones que alguien me lo explique.

 3. enric vila miro

  me he sorprendido con el grand slam con inscripcion ya cerrada,hay posibilidades de poderme apuntar ?, gracia de todas formas.

 4. No, Enric, és que encara no l’hem oberta!!!!
  Esperem a que surti publicat el rànquing dimarts que bé, que serà el que utilitzem per determinar qui accedeix a les places establertes.

  Ens semblava important donar la infor abans. (Quin “susto”, no?)

 5. carles gual i enric gual

  Hola compayns palistes, si la nosta neboda/cosina no canvia d’idia avans de que es tanqui l’inscripció, no podrem jugar els nostres respectius GS i anirem aquell cap de setmana al seu casament a Madrid. Molta sort a tots. Força PPxTT

 6. Hola Josep. M’ agradaria sapiguer si amb la sexta posocio que estic situat en el ranquing entro de ple per jugar el Grand Slam per pujar de 2 a 3 estrelles. T’ ho pregunto perque ting dubtes i me cal aclarir-ho. Gracies. Salut. Pere Bonet

 7. Actualitzem llistat.
  Recordeu que Carles Gual (1) en 2** i Enric Gual (6) en 3*** seran baixa pel GrandSlam.

  Seria molt positiu que els jugadors que tot i tenir plaça assegurada per rànquing i no puguin o vulguin participar o publiquesin per poder ocupar les places vancants.

  Carrión

 8. Llistat definitiu de participants al Grand-Slam.
  Tots els jugadors que no heu entrat els hem passat al 5è OpenRE.

  Carrión

 9. José Antonio Guillamón

  Buenas noches.

  Creo que la formación de los grupos no se corresponde con los grupos formados en vuestra nota informativa del Gran Slam.

  Quería comentaros que en vuestra nota informativa del Grand Slam señalábais que el GRUPO B estaría formado por los clasificados en el ránkinq con el Nº 2 (Guillamón), el 7 (Maria Noel), el 9 (Jordi Arias) y el 15 (Susana García) y, veo ahora, que estoy encuadrado como si fuera el 1º del ránkinq con el 8 (Natalia), el 10 (Antonio Claver) y el 16 (Pelegrinni).

  Un saludo

 10. José Antonio Guillamón

  Perdonad, otra vez, ….me he dado cuenta que los otros grupos tampoco se corresponden con la posición del ránqkinq:
  Grupoa A: 1, 8, 10 y 16.
  ” B: 2, 7, 9 y 15.
  ” C: 3, 5, 12 y 14.
  ” D: 4, 6, 11 y 13.

  Un saludo.

 11. En la normativa se explica que se sortean de dos en dos, quiere decir que aparte de los dos primeros (1 y 2) el 3 i 4, 5 i 6, 7 i 8 … se sortan una posición o la otra. En la nota informativa ponemos un ejemplo, y las posiciones posibles son las que marca el mismo color.
  Un saludo

 12. Companys, m’hacaben d’avisar que un jugador del club s’ha posat malalt i per jugar aquest diumenge…osigui que amb tota la pena haurà de ser en un altra Grand-slam. Em sap greu no haver-ho sabut abans per a que entrès algú altra.
  Una abraçada,
  Xabier

 13. Hola gent! Ahir em vaig haver de deixar la meva pala al Reina Elisenda 🙁 Algú la va agafar?? És una Stiga…
  Josep tu en saps algo?
  Qualsevol cosa escriviu-me un mail si podeu a adri.gf@me.com
  Gràcies!

 14. Perfect Josep! Em quedo tranquil 🙂
  De fet no la tornaré a utilitzar fins el proper Open… però si no pots mantenir-la tant de temps, estic a la teva disposició. Ja em diràs!

  1. Elena Martínez

   Muy buena crónica señor redactor!
   Pero no me acaba de quedar muy claro por qué lo de “esperit cridaner” jeje.Poco después de saber que subía a tres estrellas me dijeron “en tres sin gritar” así que intentaremos hacer un esfuerzo. De todas formas pedir disculpas a aquél que haya molestado o bueno… más bien asustado!
   Un saludo

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.