1r OC Club Social AREP – Resultats

Doncs no va quedar gens malament, aquest 1r OpenClub a l’AREP. Van deixar pel final, fer les inscripcions i apunt vam estar de anul·lar aquesta competició, però finalment es va poder salvar amb 14 jugadors, repartits en un grup de 5 de 2** i la resta, nou, en dos grups, un de cinc i un altre de 4 jugadors.

L’espai de joc, permet jugar en 4 taules d’una manera confortable i el que crida l’atenció, és que al finalitzar, obsequien a tothom amb un «piscolabis» com ells diuen.

Aquest centre té la virtut d’estar molt ben comunicat per transport públic, doncs està al bellmig del Passeig Maragall.

Us recordem que qualsevol integrant de ppxtt que vulgui anar a entrenar els divendres a la tarda, ho pot fer sense cap problema. L’horari és de 16:30 a 18:30h.

Categoria 2**
1. Xabier Aizpurua
2. Josep Cucurella
3. Josep Carrión
4. Miguel Márquez
5. Fede Fonts

Categoria 1*
1. José Calderón
2. Oscar López
3. Pere Bonet
4. Jaume Pujol
5. Carlos Muñoz
6. Josep Busquets
7. Daniel Espriu
8. Alfonso Montilla
9. Norberto Gordillo

3 thoughts on “1r OC Club Social AREP – Resultats”

  1. Hola!
    m’acabo de mirar el ranquing general i no acabo d’entendre com va això dels punts. Valen igual l’open que es va fer a l’Hospitalet i el que es va fer a l’Arep o a Piera? perquè si es aixì no entenc perquè he sumat 20(paig quedar primer) en un i 22(aquì segon)en l’altre, mentre que al de l’Hospitalet el primer s’emporta 64 punts…m’ho expliqueu? gràcies!
    Xabier

  2. Hola,
    m’acabo de trobar al carrer amb l’Adrià Torres(quina coincidència!) i m’ha explicat perquè ell es va emportar 64 per guanyar i jo 20.Es veu que la raó és el fet de que a Hospitalet hi havia més gent…encara i aixì ho trobo incoherent, ja que a Piera quedant tercer vaig fer més punts que a l’Arep quedant primer…incoherent!

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.