1r Open-5 a Reina Elisenda

Dia: Diumenge, 27 març 2011.

Descarregueu els grups de competició en .pdf.

Lloc: FCTT Complex Esportiu Reina Elisenda, amb 12 taules, C/ Duquessa d’Orleans, 29, interior. Barcelona.

Telèfon: 932800300 (ext. 5)

Avís important:

 • Preu d’inscripció: 7 € (4 € amb llicència de PPXTT)
 • Es pot formalitzar la llicència el mateix dia. Per fer-la és imprescindible portar DNI o NIE
 • La instal·lació s’obrirà a les 8:00 del matí
 • Cal confirmar la presència en la instal·lació abans de les 8:45. A partir d’aquesta hora entraran els jugadors/es reserves.
 • Data límit d’inscripció: dijous, dia 24 de març, a les 23:00h.

Participació:

 • Màxim de 60 participants.
 • Oberta a tothom (menys jugadors amb llicència de la FCTT que juguen en 1a provincial de la RTB o categoria superior)
 • Qualsevol participant nou és considerat d’una estrella
 • Un jugador/a pot es pot inscriure’s en una categoria immediatament superior a la seva (un de 1 estrella es pot inscriure a la de dues estrelles, però no a la de tres).

L’Open-5 s’organitza amb una única fase de grups de 5 jugadors/es que juguen al millor de 5 jocs. L’agrupació dels jugadors/es es fa per ordre de rànquing, agrupant en ordre de cinc en cinc. És a dir, si per exemple els 16 primers del rànquing juguen el Grand-Slam, del 17 al 21 farien un grup de 5, del 22 al 26 un altre, etc.

La filosofia de l’Open-5 és semblant a la del Grand-Slam, on els que són d’un mateix nivell dins de la categoria que sigui, es puguin enfrontar al millor de cinc jocs.

Actualment els OpenRE funcionen molt bé, però si es fan 2 packs de 15 (com passa habitualment), el número 1 i 2 del rànquing no s’enfronten mai, ja que estan en packs diferents. El mateix passa amb els que estan al final del rànquing. En certa manera és com si féssim exclusivament la segona fase, al millor de cinc sets.

IMPORTANT – Procés de confirmació:

Tots els inscrits a la web han de confirmar la seva presència abans de les 8:45 h. A partir d’aquesta hora es podran inscriure i ocupar les places lliures aquelles persones que s’hagin presentat el mateix dia, per ordre d’arribada. No garantim la participació d’aquelles persones que es presentin el mateix dia de la competició.

L’organització es reserva el dret de fer modificacions dels grups quan estiguin significativament afectats per baixes de darrera hora.

Inscripció TANCADA:

Descarregueu els grups de competició en .pdf.

Llistat jugadors inscrits: (Actualització: 24 març 2011, 23:03h)
[table “110” not found /]

14 thoughts on “1r Open-5 a Reina Elisenda”

 1. Encara que aquest mecanisme de OPEN 5 no magrada molt (crec que acabarem encara més d’hora), suposo que tambe comporta fer la distincio entre els de 4 i 5 estrelles, es a dir, que segons l’open 5, els de 4 estrelles no ens barregem amb els de 5, un altre punt negatiu que trobo, ja que a mi magrada jugar amb els de 5 estrelles que em foten osties i top spins, i encara que perdo sovint, tambe milloro.
  Gracies per la vostra resposta i espero que tornem al sistema d’abans de competició

  saluts

  1. Josep Carrion

   Home, s’ha de veure. Quant ho comentàvem amb Llopart, una de les virtuts que té és poder jugar contra qui està immediatament per sobre o per sota d’un mateix. A tots ens agrada jugar contra gent millor, però també ens hem de preguntar si als bons els hi agrada jugar amb jugador d’un nivell inferior, no?

   Pel que dius d’acabar d’hora, doncs una opció seria que si es juga al millor de 5 jocs, doncs es juguessin els 5 jocs. O sigui 4-1 o 5-0.

   També es pot aplicar el que es fa en una final d’un campionat d’Espanya, o sigui jugar el millor de 7 jocs i aquí sí acabar amb un 4-0 i no jugar-los tots.

   Crec que provant les coses es va millorant, i en definitiva el que es pretèn és fer les coses cada vegada una miqueta millor.

   Salut,
   Josep

 2. Home… lo dels 7 jocs sembla un molt bon sistema, encara que obligui tenir un bon fisic per no acabar arrosegant-se per la taula, pero podria estar molt be, i d’allo que dius del nivell tambe suposo que hi ha una part de rao, ja que els bons tampoc milloren, quan per exemple no agafo quasi ningun dels serveis del pere prat o dels topspins del javi tejedor, pero jo pensava nomes en mi quan he dit aixo, i no en que ells potser s’aburreixen. Pero bueno, es tindra que provar com tu dius per tal danar millorant
  Saluts

  1. Josep Llopart

   Sí, puntuarà pel rànquing. No tots els grups puntuaran igual (ja que els grups es fan per ordre de rànquing)

 3. A mi tambe me agrada la posibilidad de ferlo de al millor de 7 jocs com al campeonato de España, podria estar molt interessant, encara que nomes fos una fase de grups.. gracies

  1. Josep Llopart

   Es pot provar, però un 4-3 igualta pot durar una hora (als que juguen, molt bé però els que esperen…) Avaluem com va aquest cop i ho decidim.

 4. Josep Canudas

  Bon dia,
  Entenc que aquest torneig substitueix el 12è open RE, no?
  Trobo que el nou format té alguns desavantatges com:
  – El temps d’espera entre partit i partit: els grups són de 5 i els partits el millor de 5 sets. Pot ser etern.
  – Només jugem 4 partits. Habitualment disputem entre 6 i 7 partits. Crec que la diferència és significativa.
  – Els jugadors amb pocs punts en el rànquing dificílment podran retallar punts als que tenen per sobre, si els grups no puntuen igual. Entenc que els grups amb major rànquing puntuaran més punts. Vaja, encara es faràn més amples les diferències, quan entenc que el nivell és bastant homogeni. Només cal veure que en cada Open no sempre queden primers els que tenen més punts.

  Per permetre que el primer i el segon del rànquing es creuin alguna vegada només caldria sortejar aleatoriament la posició de cada grup dintre de cada pack o bé sortejar aleatoriament la composició dels grups ponderant per la posició en el ranquing de cadascu.

  Vaja, és només una opinió. Salut i ping pong,

  Josep

  1. Josep Carrion

   Disculpeu el retard, però diumenge a casa no vaig poder actualitzar els inscrits, vaig endur-me una còpia de la base de jugadors errònia.

   A hores d’ara ja estan tots els llistats actualitzats amb les inscripcions rebudes, que han estat bastants com veureu.

   Salut,
   Josep

 5. tinc una pregunta i es que si tenim 4 estrellas pero no hi han jugadors de 4 com per a fer un grup de 5, llavors juguem amb els de 5?

  gracies

 6. Josep!!! aquest cap de setmana no puc vindre a jugar per que m´han canviat el torn i baix de mati. salut i força el ……

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.