1r Open a Arbúcies – Crònica i resultats

El proppassat cap de setmana 17 i 18 de setembre es va celebrar al Pavelló Municipal de Can Pons el 1r Open de tennis taula d’Arbúcies amb una assistència de més d’un centenar de participants, que fins i tot va superar les expectatives dels seus organitzadors.

El dissabte 17 al matí va ser el torn dels NO FEDERATS repartits en dues categories, Infantils (fins a 14 anys) i Aficionats (a partir de 15 anys).

En categoria infantil el guanyador va ser en Cristian De Miguel (TT Sant Quirze) que va superar en la final al seu company de club Oriol Camprubí.

El tercer lloc va ser per en Miquel Campderrós (Arbúcies) que en la lluita pel podi va guanyar a en Norbet Tauler (CTT Palafrugell). Destacar la bona sensació que va causar aquest darrer jugador, doncs amb només 8 anys apunta molt bones maneres.

En la categoria d’adults el podi final va quedar així:

1r Pere Soria (CTT Arbúcies)
2n Navi Rahi (CTT Arbúcies)
3r Eugeni Batallé

Dissabte a la tarda estava reservat per disputar el 1r Open Federat en categoria única on és va poder veure un gran nivell de joc.

En la primera semifinal el quadre va portar a enfrontar-se en Sergi Molist (CTT Sant Hilari) amb en Jordi Terricabres (TT Sant Quirze). Aquest partit va resultar el més igualat i intens de la jornada, possiblement una final anticipada, amb un 2-2 en el marcador el cinquè joc és va decantar de part del jove de Sant Hilari per un ajustat 11-9.

En l’altre semifinal en Joaquim Pedemonte (CTT Calella) és va imposar a en Juanjo Cortés (TT Sant Quirze).

A la final en Sergi Molist es va desfer d’en Joaquim Pedemonte per un contundent 3-0, amb aquesta victòria en Sergi Molist és converteix en el guanyador absolut i estrena el palmarès de l’Open d’Arbúcies.

El tercer lloc va ser per en J. Terricabres que va vèncer a en J. Cortés.

Classificació final:

1r Sergi Molist (CTT Sant Hilari)
2n Joaquim Pedemonte (CTT Calella)
3r Jordi Terricabres (TT Sant Quirze)

Destacar les altes temperatures que es van registrar durant tota la tarda dins del Pavelló Municipal de Can Pons que van dificultar la pràctica esportiva i on els jugadors és van haver d’entregar a fons per resoldre els seus partits.

Diumenge al matí la pluja no va ser cap impediment i no va aigualir la jornada de tennis taula reservada per disputar el 1r Open Club de ppxtt que va comptar amb la participació de 30 jugadors.

El guanyador va ser en Josep Caimel (5*) segon Antonio J. Cañete (3*) tercer Oscar Trillas (3*) quart classificat Manel Grau (4*) en cinquè lloc el local Pere Soria, i sisè en Joan Pijoan (3*). Tots ells van estar premiats amb un val de 10€ per a material esportiu a Zona TT.

Com ja és habitual en aquesta competició el bon ambient i el companyerisme van ser les notes dominants. Tots els participants és van endur de record una medalla commemorativa d’aquest primer OpenClub.

La jornada va finalitzar amb un dinar de germanor tots plegats.

El cap de setmana ens ha deixat imatges curioses com la dels nens (i no tant nens) que practicaven a la minitaula que va posar l’organització.

O fins i tot aquesta instantània on és pot veure a l’alcalde d’Arbúcies Pere Garriga disputant-li una partida al regidor d’esports, l’Àngel Cabrero.


Cabrero vs Garriga

4 thoughts on “1r Open a Arbúcies – Crònica i resultats”

  1. Una qüestió referent a la classificació d’aquest OpenClub:

    “tercer Oscar Trillas (3*) quart classificat Manel Grau (4*)”

    Si l’Oscar i jo hem quedat empatats a nombre de partides guanyades (una cadascun) i en l’enfrontament directe entre ell i jo he estat guanyador, com és que ell queda per davant meu en la classificació?
    Aprofito per demanar-vos de nou que a la pestanya Competició i al submenú Informació general hi publiqueu les normes de resolució d’empats.
    Gràcies i visca Arbúcies.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.