1r Open | Crònica i resultats

Aquest diumenge ha tingut lloc Reina Elisenda el 1r Open PPXTT de la temporada amb la participació de 73 esportistes.

El nou format de la competició sembla que ha agradat. El total de participants de cadascuna de les categories es divideix amb packs de 10, 15 o 20 jugadors.

Per la primera fase, cada pack es divideix en 2, 3 o 4 grups de cinc jugadors (o quatre si no es completa el pack). La classificació en el grup és la que compta per fer els grups de la segona fase. Els que han quedat primers de grup fan un grup, els segons de grup un altra, etc. En el cas d’un pack de 10 s’han agafat els dos primers de cada grup per fer un nou grup de 4.

Aquesta fòrmula permet de jugar Buy Xenical cheap més partits amb persones diferents.
La participació en les diferents categories ha estat:

 • 1 estrella: 2 packs, un de 18 i l’altre de 15
 • 2 estrelles:1 pack de 19
 • 3 estrelles: 1 pack de 12
 • 4 i 5 estrelles: 1 pack de 9

Podeu descarregar els resultats i les classificacions per rànquing.

Cal agrair a tots els participants la paciència inicial, ja que aquesta temporada cal que tothom que hi participi disposi de dorsal (número personal). Us demanem que memoritzeu i utilitzeu el número personal ja que ens facilita molt la feina d’organització.

Pujades d’estrelles:
Els 3 primers classificats d’una estrella passen a ser automàticament de 2 estrelles:

 • 863 Eyxandro Cegarra
 • 5464 Andreu Lopez
 • 3592 Francisco Javier Serrano
 • 5483 Ciro Alberto España
 • 5478 Pedro de la Rosa
 • 5466 Martí Vila

Enhorabona a tots!!

Per la resta de categories us recordem que per pujar d’estrelles cal jugar el Grand Slam (només hi podran participar els 16 primers del rànquing de cada categoria). Per tenir punts de rànquing cal jugar Opens PPXTT, OpenClubs o MiniOpens.

Us demanem que feu la inscripció a la web abans del divendres. Nom podem garantir la participació de la gent que s’apunta més tard. ÉS MOLT IMPORTANT, que les persones inscrites que finalment no poden venir ens ho comuniquiN el més aviat millor per deixar la plaça lliure per un company que pugui venir.

En aquest Open hi han hagut 26 persones que finalment no han vingut. Han vingut directament 23 persones no inscrites. Encara que sembli que hagi quadrat bé aquests canvis ens fan anar força malament i sobretot en els OpenClub poden ser molt negatius per l’esforç que fa l’organització, ja que els contingents són molt més reduïts.

Us demanem un esforç a tots. Gràcies per la vostra col·laboració.

4 thoughts on “1r Open | Crònica i resultats”

 1. No acabo d’entendre el fet de que s’hagi de pagar per jugar si ni tan sols hi ha cap tipus de premi, trofeus, vals per a material esportiu…
  Estic quasi segur que si no s’hagues pagat en aquest torneig per poder-hi participar en nombre de participants hauria pujat notablement. O be aixo,¡ (gratis), o be, que els guanyadors estiguin recompensats, ja que crec que es lo mes llogic.

  1. La vida seria meravellosa si no tinguessim que pagar per res.

   Aquest migdia, he entrat a un bar i ni m’he assegut a taula, he demanat un combinat, una cervesa, un postre i un cafè i m’han cobrat 15 euros.
   L’altre dia, sense anar més lluny, vaig circular no més de 10 metres per la vorera amb la moto i em van posar una multa de 200 euros.
   Fa uns dies la meva esposa em va acompanyar al meu gimnàs, va pagar puntualment una entrada de 10 euros i només va utilitzar la piscina i les dutxes una hora i mitja. Ningú li va donar un premi, ni tant sols li van dir adéu quant va marxar.

   Crec que el fet de jugar tot un matí, estar organitzats, competir, poder-se dutxar en acabat, posteriorment seguir els resultats de tothom i fer un rànquing, posteriorment publicar-ho en ppxtt, mantenir a tothom informat, etc. etc. etc. és suficient justificació pel que s’està cobrant.

   Salut,
   Josep

 2. Estic d’acord i tambe no, : entenc el que m’estas explicant i evindentment ho comparteixo, axi es la vida, s’ha de pagar per les coses.
  La questio a la que principalment yo feia referencia era la comparacio entre la darrera temporada i aquesta de nova: s’han fet molts de canvis, amb millores per suposat, pero alhora s’han suprimit aquells premis tipus trofeus (que hi han d’economics i ben macos) o be els vals de diners per a material esportiu.
  Aquest incentiu es suficient per motivar mes als jugadors penso, i al mateix temps reunir a mes participants en els tornejos, opens…

  I nomes seria invertir uns… 50 euros per a 3 vals? o per a 3 trofeus?
  LLavors no veig el canvi que s’ha produit envers la darrera temporada per no continuar en aquesta linia pel que fa a aquest aspecte.
  Es aixo el que seguire sense compartir Josep.
  Salut.

 3. ESTE FIN DE SEMANA CONCRETAMENTE EL DOMINGO, HE PARTICIPADO EN EL PRIMER OPEN DE LA TEMPORADA EN LA CATWEGORIA DE UNA ESTRELLA, QUERIDOS AMIGOS ESTO NO TIENE PRECIO, EJERCICIO, ESPARCIMIENTO, TENSION EN EL JUEGO Y ALEGRIA EN LOS TRIUNFOS, EN LA DERROTA MI CONSUELO ERA QUE LO QUE ESTABA HACIENDO ERA DIVERTIRME, ME LO PASE MUY BIEN EN LO QUE NO PENSE ERA EN EL COSTO ECONOMICO DE ESTE TORNEO, FELICIDADES A LOS ORGANIZADORES, JOSEP LLOPART Y COMPAÑIA Y A CARRION UN SALUDO, (POR CIERTO CUANDO PIDAS ALGO EN UN BAR SOLICITA LA CARTA DE PRECIOS, TE TIMARON)

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.