1r OpenClub CTT L’Hospitalet (Resultats)

1rOC_Hospi_web
Grup de jugadors que van jugar dissabte, al centre i de negre Carles Costa el guanyador d'aquesta categoria. A la dreta: grup de jugadors d'1* que van jugar diumenge, guanyador Marc Almeria de blau, i Pere Bonet a la dreta.

Dissabte, 12 i diumenge, 13 de juny,  ha tingut lloc al CTT L’Hospitalet el 1r OpenClub del programa Pingpongpertothom.

La jornada del dissabte va ser un èxit de participació, superant les 20 places inicialment disponibles amb 27 participants. S’han fet 3 grups de 5 i dos grups de 6 amb el sistema habitual de l’OpenClub.

Els guanyador de la categoria que ajuntava dues i tres estrelles va ser Carles Costa que va guanyar en una disputada final a Josep Mª Carbó, que ha fet una progressió significativa en els darrers mesos. Josep A. Longàs i Daniel Mateo van ser els semifinalistes.

Diumenge ionamin without prescription la participació va ser de cinc jugadors. En un sol grup al millor de cinc sets es va imposar Marc Almeria, segon Pere Bonet i tercer Agustí San José, una nova incorporació al programa.

El CTT L’Hospitalet està molt satisfet d’aquesta experiència i ja està preparant nous Openclubs per la propera temporada. Gràcies a tots

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.