2a Jornada Copa Madison (resum i fotos)

L'Hospitalet: Llopart, Solà, Gijón i Maldonado.
L'Hospitalet: Llopart, Solà, Gijón i Maldonado.

La segona jornada de la Copa Madison, es va jugar el passat diumenge, 14 de febrer, i la Tercera República continua al cap d’amunt de la classificació, però seguit a un sol punt per l’equip de l’Hospitalet, que els va guanyar per un ajustadíssim 4-3. El doble en aquest cas va decidir el guanyador, l’Hospitalet, per un 3-0 però amb resultats molt ajustats (12-10, 11-8, 11-9).

Els nois de l’Esperit Arreplegat (Romero, Faig, Corominas) no van poder fer res davant dels d’Hospitalet en el primer partit (1-5) amb un antibiotics online punt de Corominas sobre Solà, però van desempellegar-se a continuació de l’equip del Drassanes pel mateix resultat (5-1) i continuen al nivell A la propera jornada.

Mix 4, puja com un cohet al nivell A, després de guanyar clarament a Argenxina (6-0) i 3 Jotes (5-1), un un punt de Mompart sobre Pimentel. Aquest equip (Bosch, Otero, Pimentel i Ferrera) donarà guerra la següent jornada al nivell A.

El nivell B queda per la següent jornada formada per l’equip del Drassanes, que baixa del nivell A, 3 Jotes, Argenxina i Llinars.

Resultats i classificació.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.