2n OpenClub a Falcons (Resultats)

2nOCFalcons
Grup de jugadors nous, 1 i 2** que van jugar al matí. Total 23 jugadors amb l'organitzador Richard.

El passat dissabte, 15 de maig es va disputar a la Sala del Teresa Claramunt, el 2n OpenClub de Falcons, amb un total de 39 jugadors repartits en les dos categories. Vint-i-quatre ho van fer al matí en la categoria de jugadors nous, 1 i 2**, i a la tarda van jugar 15 més en la categoria de 3 i 4****.

És buy medicine de destacar l’augment considerable (15 jugadors) respecte a l’anterior OpenClub organitzat pel Falcons de Sabadell.

El guanyador absolut ha estat aquesta vegada el Ramil Diongson, que va guanyar en la final a Huanda Lu per 3-1, que venia de guanyar-ho tot per 3-0, però Ramil sembla que li té presa la mida al petit jugador xinès, doncs ja el va guanyar en l’anterior enfrontament en el grup. Els altres semifinalistes han estat l’Antonio Martínez i el Aamir Azeem.

Pel que fa als jugadors d’1 i 2**, l’Antonio Carmona fa arribar a la final gràcies a guanyar el seu partit de semis amb l’Antonio González per un ajustat 3-2 i una vegada allà, es va desfer de l’altre finalista el Santi Vidal, guanyant-lo per 3-1.

Resultats complets (Matí, 1 i 2**) (Tarda, 3 i 4****)

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.