2n OpenClub a Ripollet (resultats)

Josep Cucurella, a l'esquerra, entrega el premi al guanyador absolut, Aamir Azeem.

Malgrat que la convocatòria era per 39 jugadors autoinscrits, només 21 es van presentar al local de joc del CTT Ripollet.

El nivell de joc mostrat pels jugadors, en general, ha estat força interessant, on descata el progrès de diversos jugadors, sobre tot en les categories d’1 i 2 estrelles.

En la categoria de 3 i 4 estrelles, la joventut dels jugadors es fa palesa en el quadre final. L’Aamir Azeem amb un joc una mica anàrquic, però molt efectiu, s’impossà en un partit molt disputat a Ramil Diongson, en la semifinal i a Guillem Tàpia en la final, què anteriorment s’havia desfet del seu company, Quim Rimbau, en una semifinal molt ajustada.

En la categoria inferior, la classificació final es va disputar amb un sistema de lligueta entre els dos primers clasificats de cada grup. El guanyador va ésser el Xabier Aizpurua, que es va generic drugs without prescription mostrar intractable en la lligueta final, en tant que l’Alejandro Mendoza va fer un meritori torneig quedant finalment en segona posició.

Classificacions finals

1 estrella

  1. Xabier Aizpurua Salaberria
  2. Alejandro Mendoza Rodríguez
  3. Gabriel Garcés Martínez

3 estrelles

  1. Aamir Azeem
  2. Guillem Tàpia
  3. Quim Rimbau

Els dos primers classificats de cada categoria varen rebre els vals d’obsequi en material que el programa ofereix. El CTT Ripollet ha obsequiat als jugadors classificats en tercer lloc amb una motxil·la del club organitzador.

Us esperem a tots en el 3r OpenClub a Ripollet el proper 22 de maig!!!! Féu la inscripció aquí.

Àlbum de fotografies a flickr

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.