2n Torneig Festes de Sant Martí

santmarti_web_baixaBuy Generic Viagra Online width=”600″ height=”380″ />

De nou un altre any, i ja van quatre, el tennis taula mitjançant el programa ppxtt ha estat present a les Festes de Sant Martí de Cerdanyola.

De nou la Comissió de Festes ha volgut que estiguéssim presents, i aquesta vegada ens ha preparat una fantàstica carpa a la plaça de sant Ramon, i al nostre voltant un munt de paradetes on s’oferien als visitants des d’antiguitats i artesania local, fins a passejades en un cotxe de cavalls per gentilesa dels comerciants. També al costat nostre, i just quant acabàvem, la farum del menjar de la XXIV Mostra de Cuina ens animava a no marxar i quedar-nos a gaudir d’aquells plats.

El muntatge ha estat el de sempre, les vuit taules JOOLA (quin bon rendiment estan donant), 5 d’elles per la competició oficial, i les altres 3 per tot aquell qui volia passar i jugar.

Vint han estat els jugadors, vinguts de llocs ben allunyats de Cerdanyola, com els quatre de Piera, algun de Castelldefels i el Robert Pazos i la seva tropa des de Barcelona, que juntament amb la gent de Cerdanyola, han tingut una competició intensa i creiem que molt satisfactòria.

Tots els jocs s’han jugat al millor de 3 per donar velocitat als partits i s’han format 4 grups de 5 jugadors. En acabar la primera fase, s’han tornat a fer 5 grups de 4 amb els primers, els segons, els tercers, els quarts i els cinquens. Amb això tothom ha jugat el mateix nombre de partits i cada grup es jugava per quedar en la posició final.

Era la primera vegada que ho feiem i creiem que la gent ha quedat molt contenta.

S’han vist coses molt bones, jugadors joves sortits del carrer com Rimbau, Tejedor i Belmonte i també el petit Perseguer que apunten molt bones maneres. I per altra banda les classes magistrals que el mestre Romero imparteix cada vegada que juga. Aquesta vegada només Martín ha pogut fer-li un 12-10 en contra.

Aquí us mostrem la classificació i el nom de tots els jugadors:

Cognoms i nom

1
Romero, Josep
2
Belmonte, Àlex
3
Rimbau, Quim
4
Martín, Francesc
5
Tejedor, Xavier
6
Pazos, Robert
7
Perseguer, Daniel
8
Vera, Francesc
9
Cuberas, Xavi
10
García, Santi
11
Hernández, Francisco
12
Coya, José Antonio
13
Torres, Adrià
14
Martín, David
15
Posadas, Francisco
16
Ordóñez, Manel
17
Ferret, Pere
18
Barea, Pau
19
Enrique, Sergi
20
Barea, Andrés

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.