2n Torneig Olímpics – Resum i fotos

port_web_olimpicsPer segona vegada s’ha dut a terme aquesta competició a les instal·lacions del pavelló de la Vall d’Hebrón – Olímpics, aquest passat dissabte, 6 de juny.

Una vegada instal·lada la llarga filera amb 12 taules, s’ha començat a rebre els primers jugadors, els majors de 60 anys, i s’ha fet un grup únic de 6 jugadors jugant tots contra tots. La lluita per la primera posició s’ha decidit, com no, en el partit entre Batallé i Mallorquí, que ha guanyat Batallé per 2-1 i ha estat el just guanyador.

Per l’altra banda s’ha fet el mateix amb tots els infantils, fent-los jugar en un grup de sis jugadors, tots contra tots, on el guanyador ha estat el Victor Cialis Online Without Prescription Brotons. Una grata sorpresa ha estat la presència de la Pilar, alma mater del pingpong a les escoles Jesús i Maria de Badalona, que ha vingut amb quatre joves jugadors.

A partir de les 11:30, ha començat la primera de les tres rondes de pingpong-expres, i ja no s’ha parat de jugar fins l’hora indicada de finalització que era les 13:45.

En total han passat per les taules 84 jugadors. Els quatre millors han tingut premis en material d’Olímpics i de pingpongpertothom.

Els guanyadors:

mes60_web Més de 60 anys: 1r Eugeni Batallé, 2n Joaquim Mallorquí, 3r Josep Cucurella i 4t Javier González.

inf_web1Infantils: 1r Victor Brotons, 2n Eric Vélez, 3r Aritz Bel, 4t Javier Navarro.

ronda3_web

Ronda 3 ppxtt: 1r Ramil Diongson, 2n David Aradilla, 3r Antonio Vizoso, 4t Jordi Mompart

ronda4_web1Ronda 4 ppxtt: 1r Carlos Ferrera, 2n Carles Guizán, 3r Ferran Izábal, 4t Samuel Fañanás.

ronda5_webRonda 5 ppxtt: 1r Josep Caimel, 2n Dani Remus, 3r Daniel Mateo, 4t Ramil Diongson.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.