2on OpenClub Club Falcons

Diumenge, 25 de Setembre 2016. 9:00 hores (inici de competició).

Resultats

Responsable: Richard Garcia (620 80 64 58) falconssabadellae@hotmail.com .

Local de joc: Local Anexe Pavelló Can Balsach. Carrer Maria de Bell-Lloc, 35. 08208 Sabadell (La Creu Alta). (mapa)

Taules: 10
Participants: 45 jugadors totes les categories.
Participació:
– Lliure
– Cadascú a la seva categoria o categoria immediatament superior.
Sistema de competició: igual que l’Open RE
– Per a cada categoria d’estrelles s’agafaran “packs” de 20, 15 ó 10 jugadors/es
– 1a fase: 2, 3 ó 4 grups de 5 jugadors/es
– 2a fase: 5 grups de 3 ó 4 jugadors/es

  • els primers de grup fan un nou grup de 3 ó 4, els segons un altra i així fins a completar els cinc grups
  • En cas de 10 participants els dos primers de cada grup fan un nou grup de 4, els tercers i quarts un altra i els cinquens juguen entre ells

– Tots els partits en els grups de 4 ó 5 són al millor de 3 jocs. Els grups de 3 són al millor de 5.
– Al final tothom té una classificació de l’1 al 20 (de l’1 al 15 ó de l’1 al 10)
– La confecció dels grups es fa per rànquing
– Tothom juga un mínim de 6 partits
– És puntuable pel rànquing
Preus:
– Amb carnet de PPxTT: 5,50€
– Sense carnet: 8,50€

Premis: no hi ha premis
Horari:
Apertura de Sala = 8:00h
Data límit de presentació = Fins les 8:55h
Inici competició = 9:00h

Inscripció TANCADA

Resultats

Llistat d’inscrits

15 thoughts on “2on OpenClub Club Falcons”

  1. HOla!
    som a temps d’inscriuren’s el meu fill i jo?
    David Crispi (8680) 5 estrelles
    LLuís Crispi (0000) 2 estrelles
    Gràcies!

  2. Richard Garcia

    Buenas a todos,

    Os paso el funcionamiento del Open:

    PRO: 6 jugadores en un Open 10
    5*****: 15 jugadores en un Open 15
    4****: 11 jugadores en un Open 15
    3***: 8 jugadores en un Top 8
    2**: 5 jugadores en un Open 10

    Quedaría una plaza libre en PRO, 4 plazas en 4****, 1 plaza en 3*** y 1 plaza en 2**.

    Un Saludo
    Richard

Respon a Oriol Llobet (8390) Cancel Contestar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.