3er OpenClub al CTT La Unió

Dissabte, 7 de Desembre 2013. 09:15 hores (inici de competició).

Resultats

Responsable: Fco. Javier Aguado González(685 97 19 23) ttlaunio@gmail.com.

Local de joc: Societat Cultural i Recreativa la Unió de Mas Rampinyo. Avda.Catalunya, 16 Montcada i Reixac – 08110. (mapa)
Tenim parada del Bus Sagales al mateix costat de la porta.

Taules: 6
Participants: 30 jugadors totes les categories.
Participació:
– Lliure
– Cadascú a la seva categoria o categoria immediatament superior.
Sistema de competició: igual que l’Open RE
– Per a cada categoria d’estrelles s’agafaran “packs” de 20, 15 ó 10 jugadors/es
– 1a fase: 2, 3 ó 4 grups de 5 jugadors/es
– 2a fase: 5 grups de 3 ó 4 jugadors/es

 • els primers de grup fan un nou grup de 3 ó 4, els segons un altra i així fins a completar els cinc grups
 • En cas de 10 participants els dos primers de cada grup fan un nou grup de 4, els tercers i quarts un altra i els cinquens juguen entre ells

– Tots els partits en els grups de 4 ó 5 són al millor de 3 jocs. Els grups de 3 són al millor de 5.
– Al final tothom té una classificació de l’1 al 20 (de l’1 al 15 ó de l’1 al 10)
– La confecció dels grups es fa per rànquing
– Tothom juga un mínim de 6 partits
– És puntuable pel rànquing
Preus:
– Amb llicència específica de PPxTT: 5,50€
– Sense llicència: 8,50€

Premis: no hi ha premis
Horari:
Apertura de Sala = 08:15h
Data límit de presentació = Fins les 09:00h
Inici competició = 09:15h

Inscripció TANCADA

Resultats

Llistat d’inscrits

24 thoughts on “3er OpenClub al CTT La Unió”

 1. Saludos, mi nombre es Daniel Carrasco y estaria interesado en participar junto a mi hermano Fran Carrasco, pertenecemos a la categoria de dos estrellas. Gracias y perdón por las molestias.

 2. Bona tarda….

  Aquet mati he jugat a l´Open de Sabadell dels Falcons i he tingut una estrebada muscular a mitja competició i he tingut que deixar de jugar i ara no puc ni caminar….si us plau , tingueu en compte que demá no podré venir a jugar , hem sap greu.

  Salutacions .

 3. Alejandro me comenta el responsable del club qyue hay una inscripcion reservada para el responsables del ateneu, que te manda un email o algo asi, tenlo en cuenta.

 4. Hola a tots us transcric el mail que he rebut per part del CTT La Unió:
  “me gustaría hacer llegar mis disculpas por los problemas surgidos durante el mismo, como bien sabrá Alejandro que estuvo presente, yo no pude estar por tema de trabajo y tuve que dejar a un chico del club al cargo siendo esta su primera vez.
  Supongo que con los nervios no me entendió bien o se le olvido como se desarrollaba la segunda fase de la competición y por eso reitero mis disculpas hacia todos los afectados y los problemas que pudiera ocasionar con ello. Como bien sabréis los opens de mi club son bastante respetados en el ámbito por el buen ambiente y el control general sobre la competición, no quisiera que ahora por un incidente del todo comprensible se enturbiara nuestra imagen.
  Como medida al respecto e decidido ofrecer a todos los participantes de este open afectados por este contratiempo, un descuento de 2 euros en la próxima edición o del mismo importe si quieren participar en el open para no federados de navidad, que realizamos el próximo 28 de diciembre.
  Si fuese posible me gustaría que hicierais extensiva a todos los afectados, este texto por email para su conocimiento y lo publicararis en la web si lo creéis oportuno.
  Gracias por la comprension y de nuevo disculpas por las molestias generadas a los afectados.
  Un saludo.”

 5. Per part meva, sense coneixer a fons com va anar, agraeixo i valoro les explicacions dels responsables del CTT La Unió i també la seva voluntat de reparació. En qualsevol cas demano als afectats que m’enviin els seus comentaris per mail: josepllopart@fctt.org
  Gràcies

 6. joan Miquel Fumadó

  Bon dia

  Acceptades les disculpes, es clar que hi ha voluntat de fer-ho be i continuar organitzam tornejos, jo os animo a fer-ho.

  D’altre banda, en la classificació de 1 i 2*, crec que no es correcta, dons hi va haver un empate a tres, per el segon lloc, i tot i que m’heu posat a mi, os diria que ho repasseu, dons Francisco Carrasco l’heu posat 5e, i era un dels empatats, feu un cop d’ull a veure.

  Gracies i endavant

  Joan Miquel

 7. Tens rao,hay un error, en el acta del partido estaba mal apuntado y se transcribio tal cual. la posicion para francisco carrasco es la de 3 y los demas bajan un puesto tal y como estan.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.