3r Grand-Slam – Resultats

Aquest diumenge, 27 de març, s’ha disputat el 3r Grand-Slam de la temporada.

Dos “tapats” en 4**** han estat els que s’han endut les dues places per pujar a 5 estrelles. Ramil Diongson i Daniel Perseguer, el primer ha disputat menys opens aquesta temporada i per això el seu rànquing el situava al límit del contingent i en Daniel s’ha tret la llicència al darrer moment per poder disputar una estrella més. Josep Mº Carbó i Daniel Tost, malgrat el seu bon paper, s’han quedat a les portes. Daniel Remus, que ha estat l’únic en vèncer en Ramil Diongson (i per 3-0) no li ha servit de gaire aquest resultat ja que finalment ha quedat 5è.

Manel Grau, malgrat la relliscada en el grup (perdent 3-2 amb Adrià Torres) ha fet valer el seu primer lloc en el rànquing i puja a 4**** amb una nova primera posició. L’acompanya Julio César Llopiz i Víctor Muyulema en una categoria que està sent molt disputada. En Víctor ha guanyat el partit decissiu a Adrià Torres per un clar 3-0. Més ajustat li ha anat a Julio César Llopiz, guanyant en quarts a Josep Antoni Longàs en cinc sets i a l’Adrià Torres també en 5 sets. Xabier Aizpurua ha estat el perjudicat del partit perdut per Manel Grau, fet que ha provocat un enfrontament prematur a quarts de final.

En dues estrelles lamentem la vacant del Jordi Agulló, que ha tingut uns problemes de salut que dessitgem que es recuperi el més aviat millor.

Josep Lluís Clot, primer en el rànquing, s’ha quedat a les portes de pujar. Francisco Javier Serrano ha estat el primer classificat derrotant a Alexander Cadavid en la final. Alejandro Mendoza, Àlex Pérez, Carlos Ramos i Enric Gual (aquest últim, és el jove millor classificat) acompanyen als dos primers a la nova categoria.

Felicitats a tots!!!

Àlbum de fotosResultats en format .pdf.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.