3r OpenClub L’Hospitalet – Resultats

Màxima participació possible en el 3r OpenClub de L’Hospitalet. Un pack de 15 en 1 estrella i un altre pack de 15 en 2 i 3 estrelles van omplir les 5 taules del club hospitaletenc.

Els participants han gaudit d’una jornada marcada per la igualtat entre els grups. Destacar la participació d’esportistes andorrans, engrescats per l’Emili Asensi, i que a la tarda participarien en l’OpenClub de Falcons.

Poc a poc, les noies es van animant, i a part de la Susana Garcia, que ja és una jugadora habitual, s’han afegit la Mª Noel Odriazola i la Natàlia Artigot, de Castelldefels. Esperem que us hagi agradat i repetiu.

Fernando Pimentel va assolir la primera plaça a 2 i 3 estrelles, demostrant que és un clar candidat a pujar d’estrelles en el proper Grand-Slam.

Donar felicitacions als que pugen d’estrelles:
Segio Fernandez
Natàlia Artigot
Víctor Cabrera

Podeu veure els resultats aquí.

2 thoughts on “3r OpenClub L’Hospitalet – Resultats”

 1. Vull felicitar a l’Emili Asensi per la feina que està fent allà dalt. Sortir d’Andorra amb tota aquesta colla, arribar a les 9 per jugar i fer sessió de matí i tarda, i cascar-se la tornada fins a casa és tot un mèrit.

  «Algú ho havia de dir…!!!» com diuen al Polònia.

  Salut,
  Josep

 2. Pere Bonet Oltra

  Hola Emili. Jo tambe et vull felicitar-te per eñ que estas fent. Sortir de Andorra a la hora que surs pegar-te les pallises jugant que et dones i despres tornar a pujar te molt merit. Estic segur que et diverteixes molt i que ho fas amb ilusio i molt de gust.

  Salut.

  Para Bonet Oltra

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.