4t MiniOpen

Divendres, 28 octubre 2011. Tarda: 19:30 hores.

Grups de competició

Resultats

Lloc: Complex Esportiu Municipal de Reina Elisenda
Horari: 19:30 a 22:00 (cal presentar-se a les 19:15)
Taules: 12
Participants: 48 (Totes les categories)
Participació:
– l’agrupació de categories es farà en funció dels inscrits

Sistema de competició:
– Per a cada categoria d’estrelles s’agafaran “packs” de 8, 12 ó 16 jugadors/es
– 1a fase: 2, 3 ó 4 grups de 4 jugadors/es
– 2a fase: grups de 3 ó 4 jugadors/es. Els primers de grup fan un nou grup, els segons un altra i així fins a completar els diferents grups.
– Tots els partits són al millor de 3 jocs
– Al final tothom té una classificació de l’1 a l’últim
– La confecció dels grups es fa per rànquing

Preus:
– Amb llicència: 3€
– Sense llicència: 6€

Grups de competició

Resultats

Inscripció TANCADA

Llistat d’inscrits

[table “172” not found /]

8 thoughts on “4t MiniOpen”

 1. Moises Carrasco

  Una vegada mes, ahir dissabte, l’organització s’ha passat pel forro el sistema de competicio per al qual venim i paguem i que esta perfectament explicat molt a cada convocatoria de open RE o mini-open. Jo ja en porto 3 de convocatories que no es segueix el sistema de competició anunciat i considero aixo una estafa. En concret, ahir, als dos estrelles, herem dos grups de sis persones quan haguessim degut de ser, segons el sistema de competicio de la web, tres grups de quatre. I a la segona fase, eliminatories en lloc de grups de 3 o 4 jugadors, com de nou indica el sistema de competició. I no es la primera vegada ni que pasa ni que ho fet saber a l’organització, tambe ho vaig dir al ultim mini-open, i al open RE anterior. Hem sento estafat. Que penseu fer a partir d’ara? Com hem penseu compensar? Sera necesari que vagi a d’altres instancies per obtindre reparacio?

 2. Hola Moises,
  he llegit el teu missatge i he pensat que devia contestar pel teu ofensiui ridicul comentari.
  La veritat no se si tens raó de lo que dius, pero em dona igual, ja que dir que et sentes estafat per una cosa aixi de simple ho considero fora de lloc totalment, abans de les regles estem nosaltres i les relacions socials, si vens a ppxtt nomes en el sentit estricte de la compteció, arribar jugar i anar-te a casa aquest no és el teu lloc, t’ho dic de veritat, apuntat a un club i juga la lliga de la fctt.
  En tot cas, l’esperit competitiu no s’ha de perdre, pero tampoc s’han de pedre les formes, i per mi les has perdut pero sobradament.
  De bon tros que si jo fos l’organitzacio , i no es per donar idees, la compensació que et faria seria no deixarte jugar durant els proxims mesos o fins l’altre temporada, i ara si vols pots anar a d’altres instancies.

 3. Benvolgut Moisés, encara no he pogut parlar amb el responsable, però no vull dilatar la meva resposta:

  En primer lloc entenc que en aquest Miniopen hem fet tres errors:

  En 3, 4 i 5 estrelles, en ser un grup de 5, i en tenir taules disponibles, haurien d’haver jugat al millor de cinc jocs (s’ha jugat al millor de tres)
  Tens raó que en 2 estrelles s’havia d’haver fet 3 grups de 4.
  Enric Gual és de 3 estrelles i va jugar a 2.

  Un cop dit això, que corregirem pel proper cop, crec un cop més que no hem sabut explicar-te: un punt molt important de la filosofia del programa: la flexibilitat i l’adaptació.

  La competició oficial ja la tenim en la competició federada, on la normativa és estricta.

  A PPxTT potenciem la participació i per això som flexibles per adaptar-nos a les situacions que venen, amb la complicitat dels participants, que sempre ens han comprés i ajudat (malgrat a vegades podien estar en desacord).

  El que volem és que, qui s’inscriu ja accepta aquest marge d’actuació, perquè crec profundament que és la essència més important del programa (en la seva vessant de la competició), que davant de qualsevol normativa està la relació personal, el bon ambient i passar-s’ho bé. Evidentment tothom vol guanyar, i està bé, però sobretot: bon rotllo.

  Per jugar a PPxTT cal compartir aquesta filosofia.

  Per exemple:
  En el 3r Open RE, et va molestar, que a la segona fase juguessis només 1 partit, però si hi ha un grup de 14 esportistes de 2 estrelles, només hi ha 2 cinquens i aquest hauran de fer només un partit perquè no hi ha ningú més, digui el que digui la normativa.

  Tot i així puc entendre que no estiguis d’acord, el que no puc entendre és que marxessis i no juguessis el partit, deixant “penjat” a un company.

  Quan parles de reparació, vols dir a nivell econòmic? Al meu parer, no hem fet res que suposi una “reparació”. En el miniopen vares jugar inclús més partits dels que tenim previstos. No hi veig cap situació “significativa” per entrar a debatre aquest tema.

  Tens tot el dret de persistir en la teva queixa i per això t’adreço a la web de la FCTT on a l’apartat de federació hi ha la bústia de suggeriments, on pots formalitzar la teva queixa.

  Qualsevol persona sempre serà benvinguda a PPXTT, estigui d’acord o no amb l’organització, sempre i quan no trenqui la filosofia que et comentava abans. Sincerament espero que segueixis participant i gaudint del programa.

  Salutacions esportives
  Josep Llopart

  1. Gracies Jordi per la teva clara resposta. Si no et sap greu, i despres dels teus comentaris prou encertats, prefereixo continuar aquesta critica constructiva directament amb tu un altre dia i aixi poder explicar-te en mes detall la meva postura i la causa del meu (parcial) desencis. Amb els teus comentaris entenc que fareu el posible per a qu´els propers OPENs estiguin encara millor organitzats i per tant intentare continuar a vindre, pero sobretot (i malgrat que aquest any hagi perdut, de moment, tots els meus partits), perque m ho paso poru be. Aixi que fins un proper Open.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.