4t OpenClub L’Hospitalet – Resultats

4rt OpenClub L’Hospitalet

25 participants en el 4rt OpenClub del CTT L’Hospitalet. Els participants de 3 estrelles, més els sis millors classificats en el rànquing de 2 estrelles varen fer un Open15. Els 5 jugadors restants de dos estrelles es van ajuntar amb els d’1 i van fer un Open10.

En barrejar una mateixa categoria en dues, ha calgut que la Comissió de Rànquing faci una correcció en el rànquing per adaptar-ho a aquesta circunstància i no perjudicar els millors classificats en el rànquing.

Molta igualtat en l’Open 15 de 2 i 3 estrelles, on finalment Antoni Segura Domènech es va imposar en un triple empat entre Josep Ma Carbó Herrero (2n) i Eugeni Batallé Pou (3r).

Molt bona actuació del veterà Carlos Ramos, què en l’Open10 d’1 i 2 estrelles es va imposar a jugadors de dues estrelles.

Pujades d’estrelles:

Carlos Ramos Soria passa a 2 estrelles.

Descarregueu aquí les classificacions.

4 thoughts on “4t OpenClub L’Hospitalet – Resultats”

 1. Antoni Segura

  hola:

  Creo que hay un error. No pudo haber triple empate porque en la fase final no perdi ninguno de los 2 partidos ni con Eugeni ni con Josep Maria. Quizas están mal transcritas las actas.

  Saludos

 2. Josep Llopart

  Hola Antoni, tens raó. L’acta està bé (el que haig de revissar és la meva vista) Ho canviem tant bon punt poguem (anem força liats amb la Festa del dia 29). Salutacions i disculpa l’errata (li tocaré el crostó al cronista!!!)

 3. sergio fernandez cañizres (dorsal 5008)

  hola josep… veig que els punts del ultim open encara no estan puixats al ranquing general de cada jugador. Jo estic pendent, per veure si podre jugar el gram slam per la posicio al ranking o no..(en teoria si , si rebo els punts) .
  ¿teniu previst actualitzar la llista en breu?
  merci i perdoneu per el toston que os donem !!!
  pd: per si d’acas m’he apuntat a les dues competicions : open re i grand slam

 4. Josep Llopart

  Hola Sergi, El rànquing que serveix per jugar el Grand Slam és el d’abans del cap de setmana. No l’hem actualitzat per no provocar malesntesos. Passat el cap de setmana actulitzarem el rànquing. Podràs entrar si hi ha baixes.No molesteu gens, us agraïm rels vostres comentaris que serveixen per acalrir temes que de ben segur no ens expliquem prou bé.
  A veure si tens sort!

  Aprofito per animar-vos a tots a fer la inscripció per la Festa del dia 29 a la web de la Festa!!!!

  salutacions

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.