Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php72/sess_ee21ac22b813a70132706d77ee5f127a, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/ppxttcat/public_html/wp-content/plugins/cforms2/lib_functions.php on line 35

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php72) in /home/ppxttcat/public_html/wp-content/plugins/cforms2/lib_functions.php on line 35
5è Open RE – Resultats | PPXTT - Web del programa Pingpongpertothom

5è Open RE – Resultats

Hi havia moltes ganes de jugar després de veure els «cracks» en el Ciutat de Barcelona. 66 participants en el 5è Open RE, i entenem que la participació ha baixat respecte l’últim perquè molts han preferit veure els millors jugadors del món que van estar el dissabte al Pavelló de La Salle, i no es pot «abusar» de la família!

Bon ambient com sempre amb packs de 22 i 20 participants en 1 i 2 estrelles respectivament, que fa més meritori els resultats dels primers classificats.

Joan Enric Vidiella ha estat el guanyador, completant els 7 partits disputats amb un 2-0 a favor en tots els encontres.

Ferran Izàbal en tres estrelles, tornava a competir després d’un temps sense fer-ho, però està clar que no se li ha oblidat, sent primer amb claredat.

En 4 i 5 estrelles, Josep Caimel ha demostrat que està en forma perquè només va cedir un set amb Pere Prat, que, en perdre amb Emili Asensi, va quedar fora de les opcions pels quatre primers llocs.

Cal valorar i agraïr la participació de 10 esportistes andorrans, que ja s’han «enganxat» a la família de PPXTT.

Pujades d’estrelles:
Pugen a 2 estrelles els 4 millors jugadors en 1 estrella (1 més perquè el pack és de 20 participants) (amb el 25% dels punts del seu rànquing):

3487 Adrián Mariscal, Fco. Javier
0000 Martos, Marc
0000 López Ramírez, David
0000 Noenlle Ares, Alex

Enhorabona a tots!

Podeu descarregar aquí els resultats de totes les categories.

6 thoughts on “5è Open RE – Resultats”

  1. Hola Josep,
    Diumenge hi va haver un triple empat al grup de dues estrelles entre el 2n i el 4rt lloc i vull saber quins criteris heu fet servir per fer la clasificació…gràcies!
    Xabier

  2. Xabier Aizpurua

    Ok, el dubte el tinc pel fet que jo vaig fuanyar al Cascales i està per davant meu i el Higueras em va guanyar a mi i està per darrera…i tots dos vam perdre amb el Vidiella 2-0.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.