5è OpenClub L’Hospitalet – Resultats

Disputada la jornada del 5è OpenClub de l’Hospitalet on finalment s’han separat les categories d’una i dues estrelles. Els jugadors que varen pujar d’estrelles la semana passada ja estan donant guerra en la nova categoria, Daniel Tost i Josep Mª Carbó s’han col·locat en segona i quarta possició respectivament.

Onze han estat els participants de dues estrelles i el favorit, Josep Lluís Clot ha estat el guanyador, tot empatant amb Carlos Ramos a dues victòries en la segona fase. Jordi Agulló i Javier Serrano han quedat tercer i quart, respectivament, amb un victòria per cadascú.

Molt bon ambient en la categoria d’una estrella on s’ha fet un grup de sis i han jugat tots contra tots. Eduardo Izquierdo s’ha imposat clarament en la seva reincorporació aquesta temporada al programa. Susana Garcia, en un triple empat per la segona plaça, ha guanyat per dècimes en el coeficient i també puja de categoria. Felicitats a tots dos!

Han estat especialment emocionants els partits de Joan Massoni, que per dos cops ha remontat dos partits que tenia molt complicats.

Resultats en .pdf.

Més fotografies aquí.

2 thoughts on “5è OpenClub L’Hospitalet – Resultats”

 1. Josep ,
  les fotos han sortit molt bé!!
  La veritat que va ser una jornada de ping pong molt divertida,
  Fins la propera.

  María Noel

  1. Josep Llopart

   Gràcies pel teu comentari. Jo també m’ho passo molt bé!
   Ara us espero a tots a la Festa de dissabte vinent, pots ser increïble!!!

   Josep

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.