6è OpenClub al CTT L’Hospitalet – Resultats

Després de la Festa del Ping-pong, el 6è OpenClub de L’Hospitalet ha recuperat el ritme habitual de les competicions per a no federats.

22 participants en aquest 6è Open: 12 en l’open de 3 i 4 estrelles (amb un infiltrat en baixa forma com Josep Llopart de 5 estrelles), i 10 esportistes en l’open que ajuntava els d’1 i 2 estrelles.

Elyxandro Cegarra es va imposar en 3 i 4, abans de deixar-nos per una parell de mesos (torna a casa a Veneçuela), amb molts records per a tots els companys.
Fins aviat Elyxandro!!

Carlos Ramos en 1 i 2, està molt fort, desprès d’haver pujat fa poquet a dues estrelles ja comença a ser un ferm candidat per a tres estrelles. Jordi Agulló, que encara que no està ple de forma, va quedar segon i també és un ferm candidat a pujar d’estrelles en el proper Grand Slam.

Clàssics companys de PPxTT com Daniel Tost, Xabier Aizpurúa, el mateix Jordi Agulló, lamentaven no haver pogut participar en la Festa. Gràcies pel vostre suport.

El primer classificat d’una estrella Eugeni Carrió, que va quedar en tercer lloc puja a 2 estrelles. Felicitats Eugeni! (es nota que jugava a casa!!!)

Podeu veure les fotos de l’Open al flikr
.

Descarregueu els resultats aquí.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.