7è MiniOpen

Divendres, 13 gener 2012. Tarda: 19:30 hores.

Grups de competició i canvi de puntuació per rànquing

Resultats

Lloc: Complex Esportiu Municipal de Reina Elisenda
Horari: 19:30 a 22:00 (cal presentar-se a les 19:15)
Taules: 12
Participants: 48 (Totes les categories)
Participació:
– l’agrupació de categories es farà en funció dels inscrits

Sistema de competició:
Degut a que en els MiniOpens disposem de poc temps per adaptar els grups organitzats, a les baixes i/o altes que es produeixen en el mateix moment, us informem que el responsable de la competició (habitualment en Ramon Clivillé), té la capacitat de no admetre a ningú que s’incorpori en el mateix moment si aquest fet pot provocar canvis significatius en l’organització de la competició que ja està preparada.
Per una altra banda, els inscrits han de confirmar la seva presència abans de les 19:15, per poder començar puntualment a les 19:30. Qui arribi més tard podrà ser substituït o esborrat de la llista per fer quadrar la competició.
El responsable, conjuntament amb els participants decidirà si els partits es juguen al millor de tres o de cinc depenent del temps que hi hagi i si hi ha opció de jugar en ues taules alhora sense àrbitre.
El criteri base és:
• grups de 4 jugadors/es: al millor de 3 jocs
• grups de 3 jugadors/es: al millor de 5 jocs
En cas d’haver de barrejar esportistes amb altres de diferent estrelles, es farà per ordre de rànquing. En aquest cas, l’organització farà les correccions oportunes per determinar els punts de rànquing que s’atorguen.

Preus:
– Amb llicència: 3€
– Sense llicència: 6€

Inscripció TANCADA

Grups de competició i canvi de puntuació per rànquing

Resultats

Llistat d’inscrits
[table “193” not found /]

11 thoughts on “7è MiniOpen”

 1. Roberto de Miguel

  Lo siento, pero creo que me he apuntado 3 veces. Es que el ordenador me hacía cosas raras y no me daba la confirmación.

 2. Pere Bonet Oltra

  Bona tarda i bon any nou. Compteu amb mi amb tots els tornaigos d’ aquest cap de setmana sense cap problema, Salut. Pere Bonet Oltra

 3. Roberto de Miguel

  Para el MiniOpen parece que no hay tantas “tortas” por jugar como en el OpenRE.
  Supongo que es por la poca puntuación. Creo que es una cosa que tendríais que mirar, porque la verdad es que hay MiniOpens más “potentes” que algunos OpenClub’s y sin embargo en el MiniOpen te dan la mitad (o menos) de puntos que en un OpenClub, equiparando este último casi con un OpenRe.

  Bueno, es mi opinión………

  1. Jordi (Micatón)

   Sí, yo ya lo comenté hace meses. Creo que deberían valer lo mismo que los opens como el de badalona o hospitalet, ya que yo he llegado a jugar con gente de una estrella más que la mía con el mismo número de jugadores que en un open y debería revisarse la puntuación.

    1. Hola Josep.

     En el nou quadre que has pujat, hi ha alguns valors erronis en les columnes del open 20 (Open RE) i del open 5. Per exemple en la posició 1 del open 20 posa 72, i més abaix hi ha números amb decimal.

     Salutacions,

     Jordi

 4. Jordi (Micatón)

  Perdoneu, però no estic en la llista de grups de competició…? per una vegada no m’ha tocat contra el de 5!! però espero que si que pugui jugar amb algú, no?

  Gracies per revisar-ho!

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.