7è Open RE – Resultats

99 participants!

Nou récord de jugadors i jugadores en el 7è Open a Reina Elisenda.

Aquesta participació tant important i la dificultat que suposa organitzar la competició en el mateix moment (6 competicions diferents amb un voltant de 100 persones), ens fa replantejar el sistema i en la propera competició a Reina Elisenda, els grups estaran prèviament definits el divendres. Això suposarà que el tancament de les inscripcions caldrà fer-lo abans.

La propera competició a Reina Elisenda és el dia 16 de gener:
– 8è Open RE i 2n Grand Slam.

Per l’èxit de la competició cal que els participants siguin rigorosos a l’hora d’avisar si no poden assegurar de venir abans que es faci el sorteig dels grups.
Us informarem del sistema més endavant.

Felicitar als guanyadors de cada pack i als que pugen d’estrelles.
11 noves persones s’han fet de la família de ppxtt treient-se la llicència aquest passat diumenge, benviguts i retrobats!

Pujades d’estrelles:
Pugen a 2 estrelles els 3 millors jugadors en 1 estrella (amb el 25% dels punts del seu rànquing):

0000 Raul Hernández Navarro
5782 Carlos Morillo Martínez
5470 Roberto Cabello Munuera
5668 Aleix Álvarez
5887 Enric Gual Redondo
4551 Sophie Desvenain

Enhorabona a tots!

Podeu descarregar els resultats aquí.

13 thoughts on “7è Open RE – Resultats”

  1. Joan,
   Els resultats globals imagino que et refereixes als resultats per grups en la primera fase i els resultats en la segona.
   Aquests fulls s’omplen a mà pels jugadors i només i ha una possibilitat de publicar-los que és digitalitzant-los i penjar-los en .pdf.
   Al ser una competició amb tants de grups això no es publica, encara que queda en el arxiu de competició.

   Salut,
   Josep

  2. Hola Joan, el que diu en Josep Carrión és així. Si tens algun dubte me’l fas arribar i t’ho aclareixo. Gràcies

 1. Hola, després de llegir els resultats m’han quedat dos dubtes: en aquest escrit diu que la propera competició a RE serà el 16 de gener però al calendari diu que n’hi haurà un altre el 8 de gener…com és això?
  I el segon dubte té a veure amb els resultats de dues estrelles de l’open de diumenge passat. Al grup nostre, vaig perdre amb el Xavier Cuberas i encara i així tinc més punts que ell(va ser l’únic partit que vaig perdre però em sembla que ell només va perdre amb el Cascales), com és això?
  Gràcies,
  Xabier

  1. Hola Xabier, hi ha un error al calendari el 8 de gener no hi ha Open RE, només hi ha Opneclub L’Hospitalet i l’endemà a Piera. Ho corregim

   Al segon dubte: l’acta senyala un triple empat entre tu, en Xavier Cuberas i el José Alfredo Cascales. Del triple empat quedes primer perquè vas guanyar 2-0 i perdre 2 -1. Ell va quedar 3r.

 2. Pere Bonet Oltra

  Hola Josep. Ting el mateix dubte que en Xavier perque se que tambe hi ha un open el dia 16 de gener i un altre amb gran slam el dia 8 de gener i la meva pregunta es ¿si hi ha open a reina elizenda cada diumenge del mes de gener?. Si es aixi per a mi molt millor. Ya hi podeu comtar amb mi amb tots els opens. Noltes gracies.

  Pere Bonet Oltra

 3. Pere Bonet Oltra

  Ames he vist tambe que no m’ heu pujat de categoria de una a dues estrelles i tampoc m’ heu comtat els punts que ting a la meva nova categoria de 2 estrelles. Espero que rectifiqueu l’ error moltes gracies.

  Salut

  Pere Bonet Oltra

 4. Plz mantingueu el Open del 8 de gener! Seré a Barcelona del 21 de decembre al 10 de gener i em faria molta ilu jugar-lo.. :/ En fi creurem els dits!

  1. No és possible perquè estractava d’un error. La sala de RE està ocupada. Pots jugar a l’Hospitalet el dissabte o el diumenge a Piera.

 5. Ricardo Olivera

  Buenas,

  Por favor poner las listas de resultado en pdf asi lo podemos ver en todas las plataformas. SI teneis algun problema en pasarlo estaria encantado de explicar como lo podeis hacer.

  Gracias

 6. Pere Bonet Oltra

  Bona nit Josep. Ja me podeu apuntar al open de hospitalet per el dia 8 de gener aixi tambe com al que teniu a piera el dia 9 de gener. Os dig tambe que el proper dimecres anire a la federacio catalana per entrenar a les 6 de la tarda. El que vulgui pot jugar amb mi sense cap probelama. Tambe aprofito a tots per desitjar-hos unes bones festes i un bon Nadal ple de ilusio alegria i esperança per tots vosaltres i els vostres familiars.

  BONES FESTES BON NADAL I FELIÇ ANY NOU.

  Pere Bonet Oltra

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.