8è OC a L’Hospitalet (matí/tarda) – Resultats

8è OpenClub al CTT L’Hospitalet, 2 d’abril (matí)

Decarregueu els resultats del matí en .pdf.

Josep Mª Carbó en 3,4 i 5 estrelles i Ramon Albadalejo en 1 i 2, han estat els guanyadors en la jornada matinal de l’OpenClub del CTT L’Hospitalet.

Després del Grand Slam, segueix la igualtat en las categories de més estrelles demostrada ja en el primer partit on Carlos Ramos que va pujar a 3 estrelles, superava Manel Grau, recent 4 estrelles.

Robert Pazos, malgrat la darrera posició, ha estat el protagonista dels partits més espectaculars, lluitant per cada pilota fins i tot disposat a llençar-se al terra per tornar-ne una (podeu veure fotos al flikr)

Òscar Plata, amb la tercera posició en 1 i 2 estrelles puja a 2 estrelles.

Felicitats!!!

8è OpenClub al CTT L’Hospitalet, 2 d’abril (tarda)

Decarregueu els resultats de la tarda en .pdf.

Fotos de la sessió de tarda.

Quan dilluns al matí vàrem veure que al matí ja estava ple, ens plantejàrem de fer un openclub a la tarda. L’experiència ha estat molt positiva. Vint-i-tres participants a la tarda, un més que al matí han gaudit d’una estona familiar, com molt bé diu en José Miguel als comentaris de la web, feia goig veure la família Pastor Pujals al complert competint i participant tots d’una mateixa activitat.

A nivell esportiu, Ramil Diongson i José Miguel Sánchez Angulo han estat els guanyadors de les diferents categories.

Francesc Pastor, Josep Granell i Javier Pastor,
Felicitats!!!
Pugen a a 2 estrelles.

6 thoughts on “8è OC a L’Hospitalet (matí/tarda) – Resultats”

  1. xavi cuberas

    josep, una cosa només, perqu al matí sent 12 participants el primer suma 60 i a la tarda el primer només 40, em sembla massa diferència només per un jugador més o menys, quedant cinqué al matí hagués sumat 36 punts i n’he sumat 22, no ho entenc, i per cert va ser una tarda rodona ademés el vizoso ens va donar la noticia q el madrid havia perdut jeje, records a tothom

  2. HOLA FAMILIA LA OPERACION YA FUE HAORA ME TOCA LA OTRA ETAPA ESTOY BIEN DE ANIMO,Y CON GANAS DE COJER YA LA PALA, PERO HARE LAS COSAS BIEN.IRE POCO A POCO PARA VOLVER LO MAS PRONTO POSIBLE ,GRSIAS POR BUESTRO APOYO ,NOS VEMOS

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.