A Medinyà juguen tots

Molt bona resposta a la localitat del Gironès

El passat dissabte dia 8 d’octubre va tenir lloc a Medinyà una matinal de Pingpongpertothom.

Des de primera hora del matí els vilatans es varen acostar a la sala del Centre Cívic on a partir de 2/4 d’11 es va disputar un torneig que va comptar amb prop d’una vintena d’inscrits. Això va permetre organitzar-lo seguint la modalitat Open que va repartir als participants en 6 de les 9 taules que s’havien disposat per donar difusió al nostre esport.

Jugadors de les edats més diverses varen passar un matí gaudint de les sensacions del tennis taula. Uns competint en les taules destinades al torneig, i d’altres (els més menuts) jugant el sistema de PingpongExpress en les 3 taules que es varen destinar a aquest fi.

La bona disposició de tots els participants va fer que el torneig es dugués a terme amb fluïdesa i destacar al jugador local Alfons Mera qui, al final, es va erigir en campió del torneig.

Bones perspectives de cares al futur per al tennis taula a Medinyà. Comptar amb unes noves instal·lacions i, sobretot, amb la il·lusió dels jugadors i el suport dels membres de l’Ajuntament han de fer que activitats d’aquesta mena es puguin continuar organitzant més endavant.

Destacar i agrair la col·laboració de tots els participants i del personal de l’ajuntament representat per la tècnica d’esports de l’ajuntament (srta. Irene), del regidor d’esports sr. Josep Chicano i del sr Joan (Agutzil).

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.