Autocrítica

Aquest diumenge, en el 9è OpenRE, l’organització varem fer 3 errades que vull constatar:

1. En 5 estrelles, estava prevista una participació de mínim 12 jugadors. Finalment varen ser 10 i enlloc de fer dos grups de 5, es va continuar amb el format de tres grups.

2. En 3 estrelles pack A, finalment varen ser 11 participants. Enlloc de fer 3 grups, haguéssim hagut de fer 2 grups. Ja que malgrat hi hagués un grup de 6, disposàvem de dos taules per aquest grup.

3. En 1 estrella, finalment es va fer un grup de 6, que per un error de comunicació varen jugar al millor de 3 sets, enlloc de jugar al millor de 5, ja que era grup únic.

Vull disculpar-me per aquests errors ja que si bé entenc que amb la “moguda” que hi ha al principi se’ns pot “escapar” alguna cosa, entenc que en aquesta ocasió n’hi ha hagut massa “errates”.

Sé que els de cinc estrelles m’ho varen voler comentar, però heu d’entendre que en el moment de llençar la competició, el prioritari és anunciar totes les taules (tothom vol confirmar la taula on juga). A partir d’aquí puc anar resolvent les incidències que arribin. Aquestes incidències intento tractar-les una a una, ja que venen totes alhora, per això sovint cal esperar una mica.

En qualsevol cas, us demano que quan hi ha situacions com les del principi, me les digueu i ho rectifiquem.

També vull dir, que és important que els participants arribeu a l’hora senyalada. L’hora oficial límit és a les 8:45 i no a les 9:15 com van venir uns pocs que van provocar que hagués de rectificar l’adaptació que acabava de fer. En qualsevol cas, no és cap excusa ja que els tres punts anteriorment esmentats s’haurien pogut rectificar fàcilment.

Agraeixo la vostra comprensió i les facilitats que doneu perquè aquesta competició tingui l’èxit que té.

Salutacions esportives,

Josep Llopart

3 thoughts on “Autocrítica”

 1. Hola Josep:
  No te preocupes por esos pequeños fallos, fallos según tu critério, ya que solo el que organiza algo los puede cometer. Por otra parte, si los jugadores tuviesemos una participacion mas activa, llegando a la hora prevista para la inscripcion, notificando con suficiente antelacion las ausencias, etc, estas situaciones y complicaciones de última hora no se producirian.
  Ánimo Josep y adelante, que estas competiciones y “el pingpong per a tothom” son un lujo para los que no pertenecemos a ningún cblub de tenis de mesa.
  Saludos de tu discipulo,
  Carlos

 2. Natalia Artigot

  Me sumo a las observaciones de Carlos y suscribo que, como bien dice, el ppxtt es realmente un lujo para todos nosotros, inclusive en un sentido más amplio, añadiría: tanto para los que no pertenecéis a ningún club oficial como para los que sí competimos y entrenamos habitualmente en alguno.

 3. Gràcies Carlos i Natàlia pels comentaris. Sé de la bona predisposició de tots vosaltres i aixó facilita comentar els errors amb naturalitat i poder anar millorant.

  Salutacions!

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.