10 thoughts on “Calendari Actualitzat temporada 2021/22”

 1. Buenas
  Me gustaría jugar en el ppxtt como puedo hacer para inscribirme en los open?? O tengo que inscribirme el mismo día?
  Muchas gracias y un saludo

  1. Alejandro Teruel

   Hola Ivan.
   Si haces click en Inicio verás que hay en la parte central arriba unas cabeceras de publicaciones que van rotando, en ellas encontrarás los torneos activos actualmente, has de hacer click en uno de ellos y ver si aún hay plazas, rellenar su formulario para la inscripción y en caso de que ya no lo hubiera fijarte, leyendo en los comentarios, si hay posibilidad de inscribirse por medio de comentarios, y dejar uno esperando su respuesta de conformidad.

   Adelante y bienvenido!

 2. Bon dia Josep i Alejandro, per al dia 6 i 8 quan surt per poder apuntar-nos el Christian i jo. Moltes gràcies. Salutacions.

 3. He rebut una notificació que a partir del 4 de desembre es demanrà el certificat COVID per poder jugar a ppxtt.

  Això és una acció discriminatòria i va contra la constitució. Infringeix la Llei Orgànica de Protecció de Dades i contra la Constitució, i sobre tot contra-natura.

  Em posa molt trist que ppxtt, un programa que sempre ha proclamat la bandera de la inclusió, participi en aquest Apartheid, discriminació contra l’ésser humà sa. Com sempre, tot és una farsa.

  A cas un vacunat no contagia?
  A cas un “no vacunat” sa és un infecciós per defecte? A cas no veieu tot el sensentit i incoherència que s’està donant.? A on teniu el discerniment?

  Ja han dit els experts del ministeri de sanitat que no serveix el passaport per reduir res…

  Lamentable que participeu amb això. Lamentable i patètic.
  No val, “compleixo ordres”, esteu participant directament amb l’execució, i sou els que feu el mal. Què sou, una merda d’executors d’ordres injustes. Això d’obligat compliment,…qui ho diu? Dèu? o una colla de miserables polítics. Allà amb la vostra consciència.

  Pero si us plau, no parleu mai més d’inclusió a ppxtt. Ens veiem a l’infern que esteu col.laborant a crear.

  1. Alejandro Teruel

   Hola Francisco.

   Jo crec que es pot estar d’acord o no amb el que la llei mana, però mai s’ha de faltar a qui no es deu.

   Sento moltíssim haver de llegir aquestes paraules.

   Salutacions.

 4. Hola Francisco, crec que pixes fora de test. Entenc que ets un negacionista… allà tu, però no ens maregis als altres. Jo no et vull convèncer de res, però ppxtt ha de complir la llei..
  Salutacions,
  Jordi Vendrell

  1. …..ma la conosci la legge? Prima la Spagna aveva dichiarato anticostituzionale il Green Pass,….oggi la CATALUNIA lo accetta per un breve periodo,dopodiche’ il “VIRUS” sparisce……..cerchiamo di essere seri !!!

   Pero conoces la ley? Antes que Espania declara inconstitucional el Pasa Verde,….hoy Catalonia lo acepta por un corto periodo,despues del cual ,el VIRUS desaparece……..intentemos ser seri!!!

   1. Disculpas a todos pero creo que este canal no esta para discutir estas cosas , entiendo que la Federación Catalana tiene que cumplir las leyes o no leyes ,( se me entienda por los dos lados)
    Así que desde los jugadores no nos queda más que acatar lo que marcan desde el Procicat , este bicho lo tenemos que matar entre todos
    Animo compañeros se que volveremos a estar como hace 2 años
    Un saludo al que lo quiera que por mi parte va para todos

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.