Comença la temporada


Benvolguts amics/gues,

Estem ja preparant tota la temporada vinent, el calendari ja està a punt (cal afegir els Openclubs que s’aniran concretant), i molt il·lusionats un cop més per gaudir plegats d’aquest esport i de la vostra companyia.

La temporada s’inicia amb un Open RE el diumenge dia 4 de setembre per a totes les categories, la setmana següent hi ha: dissabte Openclub a L’Hospitalet i diumenge Openclub a Arbúcies. A partir de setembre ja es podran fer les inscripcions.

Estem en una època econòmicament complicada i que també al programa li arriba. Intentarem però que us afecti el mínim possible en el servei que esteu rebent, tot i així hem de racionalitzar el nostre esforç i rendibilitzar-lo al màxim. Hem optat per mantenir els preus (la crisi afecta a tothom), però ajustar el màxim possible les nostres despeses.

Els principals canvis seran:
– el rànquing s’actualitzarà aproximadament 1 cop al mes
– les inscripcions no s’actualitzaran a diari sinó quan ja estigui ple o el dijous a la tarda.

Estem treballant per buscar un sistema automàtic i eficaç perquè les inscripcions es puguin veure al moment i esperem que durant la temporada ho puguem implantar.

Per la resta, el funcionament serà igual a la temporada passada, intentant que hi hagi un Open cada setmana, ampliant l’oferta d’Openclubs, ampliant l’oferta del Vols Millorar..? i ampliant l’oferta del Vols Jugar..?

Gràcies a tots vosaltres, que ens animeu a continuar i seguir creient en el programa, gràcies per participar i ser actius i gràcies per entendre els nostres errors.
De debò que us ho agraïm de cor.

Ens retrobem tots al setembre,

Josep Carrión
Josep Llopart

4 thoughts on “Comença la temporada”

 1. Jordi Agulló i Guerra

  Primer: quan i com inscriure´s pel open del dia 4 de setembre?… si és possible ja em podeu apuntar.
  Segòn: el open dÄrbúcies és per no federats?
  Podem participar?
  Quina data es farà?…

  Gràcies per tot Jordi Agulló

 2. Josep Llopart

  Ja t’apunto per aquest diumenge. A Arbúcies hi ha torneig oper federats i per no federats. El de PPxTT és el diumenge dia 18 de setembre.
  M’alegra comprobar que estas en forma!

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.