Comença la temporada


Benvolguts amics/gues,

Estem ja preparant tota la temporada vinent, el calendari ja està a punt (cal afegir els Openclubs que s’aniran concretant), i molt il·lusionats un cop més per gaudir plegats d’aquest esport i de la vostra companyia.

La temporada s’inicia amb un Open RE el diumenge dia 4 de setembre per a totes les categories, la setmana següent hi ha: dissabte Openclub a L’Hospitalet i diumenge Openclub a Arbúcies. A partir de setembre ja es podran fer les inscripcions.

Estem en una època econòmicament complicada i que també al programa li arriba. Intentarem però que us afecti el mínim possible en el servei que esteu rebent, tot i així hem de racionalitzar el nostre esforç i rendibilitzar-lo al màxim. Hem optat per mantenir els preus (la crisi afecta a tothom), però ajustar el màxim possible les nostres despeses.

Els principals canvis seran:
– el rànquing s’actualitzarà aproximadament 1 cop al mes
– les inscripcions no s’actualitzaran a diari sinó quan ja estigui ple o el dijous a la tarda.

Estem treballant per buscar un sistema automàtic i eficaç perquè les inscripcions es puguin veure al moment i esperem que durant la temporada ho puguem implantar.

Per la resta, el funcionament serà igual a la temporada passada, intentant que hi hagi un Open cada setmana, ampliant l’oferta d’Openclubs, ampliant l’oferta del Vols Millorar..? i ampliant l’oferta del Vols Jugar..?

Gràcies a tots vosaltres, que ens animeu a continuar i seguir creient en el programa, gràcies per participar i ser actius i gràcies per entendre els nostres errors.
De debò que us ho agraïm de cor.

Ens retrobem tots al setembre,

Josep Carrión
Josep Llopart

4 thoughts on “Comença la temporada”

 1. Jordi Agulló i Guerra

  Primer: quan i com inscriure´s pel open del dia 4 de setembre?… si és possible ja em podeu apuntar.
  Segòn: el open dÄrbúcies és per no federats?
  Podem participar?
  Quina data es farà?…

  Gràcies per tot Jordi Agulló

 2. Josep Llopart

  Ja t’apunto per aquest diumenge. A Arbúcies hi ha torneig oper federats i per no federats. El de PPxTT és el diumenge dia 18 de setembre.
  M’alegra comprobar que estas en forma!

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.