Comença una nova temporada

Comença una nova temporada

2013-14

 
Hola a tots/es, hi ha ganes de jugar, oi?

Doncs ja podeu anar buscant la pala que ja mateix publiquem el calendari amb les primeres competicions.
El diumenge dia 8 de setembre inaugurem la temporada amb el primer OpenRE, on espero retrobar-vos a tots i donar la benvinguda a tots aquells que volen participar per primer cop. Us garanteixo que us ho passareu genial!!!
Comencem una nova temporada on Pingpongpertothom, no està exempt de les retallades i hem d’ajustar-nos encara més a nivell econòmic. La subvenció s’ha retallat en un 60%, i aquesta situació ha provocat que la FCTT s’hagi vist obligada a prescindir dels serveis de l’empresa Quintana SL, és a dir, del nostre amic Josep Carrión, coautor d’aquest programa i a qui vull agrair molt sincerament la seva implicació en el mateix durant tots aquests anys.
En Josep Carrión no només ha complert perfectament en la seva feina professional (tota la web, presentació del rànquing, inscripcions, disseny del programa…) sinó que també ha aportat molta il·lusió i idees, i ha estat un suport personal molt important.
Espero que en un futur proper puguem tornar a col·laborar plegats.
En nom de Pingpongpertothom,

Moltes Gràcies Josep!!!

El que no ens poden “retallar”, és la il·lusió i les ganes que tenim per tornar a oferir-vos un bon servei a tots els qui us agrada jugar a ping-pong. Perquè volem que aquesta temporada sigui encara millor que l’anterior i perquè sobretot volem créixer.
Per això comencem amb una activitat que ens motiva molt, que és l’oportunitat d’estar en el Centre Comercial L’Illa Diagonal, durant quasi tres setmanes (del 12 al 28 de setembre). Segur que moltes persones coneixeran el programa per primer cop, i un cop us coneguin a vosaltres, estic convençut que s’afegiran a aquesta gran família que és PPXTT.
Per acabar, us vull agrair per endavant la vostra comprensió, en aquest inici de temporada, per ajudar a adaptar-nos a la nova situació.
Junts, som molt forts!

Josep Llopart
PPXTT

1 thought on “Comença una nova temporada”

  1. Josep Carrio et trobarem molt a faltar pero cuan vulguis venir i jugar amb mi sempre estare totalment disposat. Que tinguis molta sort. Pere.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.