Èxit de participació a La Roca del Vallès

Festa de Pingpong = Èxit Assegurat

la roca ppxtt
Esplèndid aspecte del pavelló de La Roca del Vallès, en un moment de la competició.

La Festa de Pingpongpertothom a La Roca del Vallès va ser un gran èxit de participació. En la diada nacional de Catalunya i dins dels actes de la Festa Major del municipi, en sessions de matí i tarda, més de cent persones varen gaudir de la competició popular del pingpong express. En el pavelló del carrer de l’església es varen col·locar 8 taules i cada mitja hora anaven passant els diferents participants de cada ronda. Ambient familiar i festiu.

Pinpongpertothom va estrenar 20 tanques de la casa Madison, que van ajudar a que l’aspecte del pavelló fos impactant per aquelles persones que entraven a la sala, amb les taules alineades al mig de la pista. Un cop més, aquesta festa ha servit per demostrar que una Festa de Pingpongpertothom és quelcom més que posar quatre taules perquè la gent jugui.

Agraïr les felicitacions rebudes per l’Ajuntament de La Roca del Vallès, que ens van facilitar molt la feina. Agraïr molt especialment pills without prescription a Jordi Mompart, jugador del programa des de la primera edició i veí de La Roca, per la seva col·laboració durant tot el dia, i de ben segur ens tornarem a veure a La Roca en una propera ocasió.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.