Crònica 6è Open ppxtt

Un total de 62 jugadors s’han donat cita en el 6è Open ppxtt celebrat el diumenge Cialis Online 31 de gener de 2010 a la Instal·lació Esportiva de Reina Elisenda.

En aquesta competició els jugadors han competit entre els que tenen el mateix nombre d’estrelles i, per tant, hem obtingut un total de tres vencedors i tres segons classificats en les proves de 1, 2 i 3 estrelles.

En la prova d’una estrella, el guanyador ha estat César Valls, que ha derrotat per un ajustat 3-2 al jove Javier Higueras, després de salvar diferents pilotes de partit.

Pel que a la modalitat de dues estrelles, Guillem Tàpia s’ha imposat per 3 jocs a 1 al seu amic Quim Rimbau, els quals han demostrat ser força superiors a l’arribar amb relativa comoditat a la final, mereixent el reconeixement de favorits.

I en la prova de tres estrelles (teòricament la de més nivel) el guanyador ha estat Raziul Islam, el qual ha hagut de patir molt tant en la fase de grups com en les semifinals i final, en la qual s’ha imposat a Samuel Fañanás per 3-1. El finalista tampoc ha tingut un camí plàcid, ja que a les semifinals ha hagut de remuntar un partit que tenia molt en contra. La igualtat en aquesta modalitat ha estat present en les rondes prèvies on s’han produït diferents empats entre els jugadors.

La participació activa en tot moment de les 16 taules de la sala de joc ha estat una de les grans imatges, junt amb les ganes per jugar a tennis taula que han exhibit tots els participants al llarg de la jornada.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.