Crònica del 9è Open ppxtt 2010

Ple de participació en el 9è Open de la Temporada.

Es van inscriure 102 jugadors, per les 80 places previstes, 22 no van participar, 8 per causes justificades, en canvi 10 jugadors es van presentar sense estar inscrits i van jugar.

Finalment 81 participants distribuïts en tres categories varen disputar l’últim Open d’aquesta sèrie de competicions del mes de febrer.

En aquest Open es va decidir fer una fase de Repesca amb els tercers i quarts de grup i així augmentar les oportunitats per continuar jugant en un quadre d’eliminatòries. L’experiència ha estat rebuda molt positivament.

El guanyador absolut va ser el Miquel Maldonado, que es va imposar en un bonic partit al Carles Sánchez, un jugador de 14 anys només, i que podem considerar-lo com un «producte» de ppxtt, doncs està jugant assíduament, des de que va començar amb els més petits i ara ja planta cara a jugadors amb molta més experiència.

Tenim que felicitar-nos tots d’aquesta bona acollida, doncs la família creix cada vegada més. Ara mateix tenim registrats 310 jugadors com a participants en alguna competició aquesta temporada. Això ens obligarà buy rx drugs a treballar per continuar oferint altres possibilitats de jugar a pingpong, sigui a Reina Elisenda o a altres indrets.

[imagebrowser id=11]

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.