Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php72/sess_d573b73fb27b688d33f7a041608a16be, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/ppxttcat/public_html/wp-content/plugins/cforms2/lib_functions.php on line 35

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php72) in /home/ppxttcat/public_html/wp-content/plugins/cforms2/lib_functions.php on line 35
Crònica i resultats 3r OpenRE | PPXTT - Web del programa Pingpongpertothom

Crònica i resultats 3r OpenRE

Nou rècord de participació en el tercer Open de PPXTT a Reina Elisenda. Un total de 91 esportistes han participat aquest diumenge en una nova competició per a no federats o llicència de lleure de PPXTT. Tot ha funcionat correctament i s’han vist molts partits igualats.

Hi ha hagut força triples empats en els diferents grups. És curiós el cas del Robert Pazos, on a la fase de grups va fer un triple empat, i es va haver de comptar el punts perquè de jocs també estaven empatats, i a la segona fase també va tenir un triple empat per la primera posició, on altre cop es va haver de comptabilitzar els punts perqè a jocs estaven igualats. Va sortir guanyador dels dos empats i va quedar finalment primer de la categoria de 3 estrelles.

Pujades d’estrelles:
Els 3 primers classificats d’una estrella de cada pack, passen a ser automàticament de 2 estrelles (amb el 25% dels punts del seu rànquing):

5574    Abajo Maestre, Daniel
5114   buy prozac  Rodríguez Garrido, José M.ª
5570    Rodríguez García, Joan
5459    Murillo Aradilla, Fernando
5472    Riba Barroso, Jaume
—–     Quintana, Oscar

Resultats i classificacions finals.

Les actualitzacions dels llistats de jugadors i de rànquing estaran demà. Allà podreu comprovar el total de punts i les novetats pel que fa a dorsals i nous jugadors.

Enhorabona a tots!

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.