Crònica i resultats 8è Open 09-10

guanyadors_web
Foto gran: Tejedor, esquerra amb el guanyador Rimbau categoria 3***. A dalt: Garcia, esquerra, amb Monfort categoria 1*. A baix: El guanyador de 2** Vicenç Mateu.

No vam tenir gaire temps per inventar-nos alguna cosa diferent, per aquesta ocasió. En principi vem pensar en fer una variant de pingpong-expres, més que res per intentar d’atreure el màxim de participants possibles, però no ens vam veure capaços de preparar-ho amb suficients garanties d’èxit. Això ens va fer optar pel model que millor funciona i què més acceptació està tenint per la vostra part.

Vem sacrificar quatre taules i alhora també la categoria de 4 estrelles. La gent de l’AREP necessitava aquell espai per muntar la paradeta i finalment el nombre màxim de participants va ser de 60.

D’aquestes 60 places es van cobrir 51 (24 jugadors d’1*, 15 de 2** i 12 de 3***). Els jugadors que van fer la inscripció van ser 59, dels quals finalment van venir 43, o sigui 16 jugadors no es van presentar ni tampoc van enviar cap avís de que no vindrien. En canvi 8 jugadors es van presentar sense haver fet la inscripció al web i evidentment van jugar.

Això és bo que tothom ho tingui present. Si volem una competició de qualitat i seriosa, tots tenim que col·laborar.

Finalistes i guanyadors:

3 estrelles

 1. Quim Buy Levitra Online Without Prescription Rimbau
 2. Javier Tejedor
 3. Carlos Ferrera
 4. Adrià Guillot

2 estrelles

 1. Vicenç Mateu
 2. Montse Feixas
 3. Daniel Perseguer
 4. Daniel Tost

1 estrella

 1. José García
 2. Moisés Monfort
 3. Antoni Lloret
 4. Fco. Javier Adrián

Jornada destinada a la WFMH (Federació Mundial de Salut Mental)

Un bon grup de persones d’aquest col·lectiu, van preparar l’esmorzar solidari, oferint entrepans, begudes i cafè. La resposta de tots va ser com esperàvem nosaltres, però no tant així la Georgina, responsable de l’AREP en aquesta ocasió i que tal com ens va dir mai havia pensat una resposta tant generosa per part de la gent del pingpong.

El total recaptat van ser: 473 euros, entre la venda de menjar i begudes i el que es va recaptar per les inscripcions d’aquest 8è Open. Aquesta quantitat íntegra anirà destinada a aquesta organització. Moltes gràcies a tots per la vostra generositat.

llop_georg_web
Josep Llopart entrega a la Georgina el sobre amb l'import de les inscripcions al 8è Open.
voluntaris
Grups de voluntaris amb la Georgina, responsable de l'AREP.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.