Crònica Torneig Festa Major Santa Coloma de Farners

a7

El dissabte 26 de setembre, es va celebrar el VIII Torneig de Tennis de Taula de Santa Coloma de Farners, amb la participació de 72 jugadors repartits en tres categories: Absoluta, de 12 a 16 anys i de 7 a 11 anys.

El torneig va superar totes les expectatives, ja que es van omplir totes les places que hi havia, Generic pharmacy i va ser impossible admetre els jugadors que van venir a última hora sense haver-se preinscrit.

Aquest any el torneig va comptar amb la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis de Taula, dins del seu programa Pingpongpertothom, que va fer possible gaudir d’una exhibició a càrrec d’en Jordi Piella i en Pau Gaju, que va fer les delícies de petits i no tan petits. Tot va transcòrrer amb un ambient festiu i cordial i els participants van gaudir d’un bon matí de tennis de taula.

El torneig també ha servit per donar a conèixer que el club tennis taula Farners és nova Zona de Pingpongpertothom i que tothom que vulgui desplaçar-se aquesta zona està convidat a participar de les competicions que s’organitzaran d’aquesta activitat.

Volem donar les gràcies a tots els amics que han col·laborat en la organització del torneig sense el quals no s’hagués pogut tirar endavant. També donem les gràcies a tots el participants per la seva assistència i esperem veure’ns tots a la propera edició.

Junta directiva CTT FARNERS

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.