6 thoughts on “Curs de Monitor avançat de TT”

 1. Gràcies Carles, estic d’acord, en aquest curset fas una visita a:
  – l’interior del tennis de taula entendre com funcionen les coses
  – a fer-les
  – a facilitar que altres les facin

  Que haig de dir, si el faig jo!!!
  Salutacions

 2. Natalia Artigot

  Malauradament em passa igual que al Carles, i per qüestió de feina no podré assistir a aquesta convocatòria per ampliar la meva titulació… Espero però que pròximament hi hagi alguna altra amb dates més adients, i llavors allà hi seré. Gràcies i bones festes!

 3. hola josep queria saber como mandar el formulario de inscriptio pare el curso de monitor,,,y como e visto k las practicas son por blocs son obligatorios los 3?,,,gracias

 4. Jose A. Moreno

  Bones Josep!!

  No he pogut realitzar aquest curset per temes laborals, ja tinc el de monitor i m’agradaria cursar el d’avançat. Es repetirà aquest curs?? Salutacions des de la Vall d’Aran!

 5. Natalia Artigot

  El meu cas és el mateix del de’n Jose A. Moreno, així que també estic força interessada en el tema de les noves convocatòries. Casualment ara pel juny faig vacances… Que hi hauria llavors alguna possibilitat? Tant de bo s’organitzés llavors un segon curs d’avançat, perquè molt em temo que la resta de l’any només disposaré dels caps de semana, donat el meu horari actual.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.