Fantàstica Festa del ppxtt al Poble Nou

No crec que m’equivoqui si dic que ha estat una de les millors festes que hem organitzat, sinó la millor, i ja portem unes quantes.

Com veureu en el recull de fotografies, l’espai semblava que havia estat pensat per muntar aquesta festa. Permetia posar totes les taules aliniades, deixant suficient espai per jugar i per intercanviar posicions amb molta comoditat, el terra de ciment, ben uniforme i sense cap entrebanc també era el perfecte. A una banda tota la filera de tanques per donar personalitat al que allà s’estava fent, i a l’altre una barra de bar sota els arbres per anar recuperant forces. En definitiva el lloc ideal per aquest tipus de festa.

Es fa adoptar la modalitat de pingpong-express per utilitzar contínuament les vuit taules dedicades per la competició, i vam deixar dos taules grans i quatre petites per la gent que volia jugar una miqueta.

A les 10 del matí, la primera ronda pels més petits es posava en marxa, i després de mitja horeta sense parar, la classificació va quedar de la següent manera:

1. Marta Pérez, 2. Martí Capsada, 3. Marc Flores, 4. Pau Soler, 5. Suraj Po, 6. Jan Fores, 7. Jan Vernet, 8. Ernest Baltran, 9. Karim El Serghini, 10. Alejandro de Antonio. 11. Gabriela Martínez, 12. Lucas Martínez, 13. Magin El Sergrini.

A partir d’aquí tots els participants van completar les següents 3 rondes. Un total de 48 jugadors. Van jugar en la modalitat de pingpong-express i els primers classificats anaven agafant la plaça per jugar la ronda final, en la que es va decidir de jugar els partits a un únic 11, sense temps contra altres vuit jugadors. El sol estava ja molt amunt i el cansament i l’hora de finalitzar es tirava a sobre, pel que va ser un encert decidir la classificació final d’aquesta manera. Aquests van ser els finalistes i els quatre primers classificats:

1. Jaume Ripollés
2. Ramil Diongson
3. Quim Rimbau
4. Daniel Perseguer i Dani Remus
Jofre Villen
Moisés Monfort
Marta Pérez
Cristian Ribas
Àlex Pazos
Xabier Aizpurua
Manuel Tejedor
Marc Fàbregas
Antonio Vizoso
Benja Romero

Agraïr el comportament i l’ajuda de tots els participants i especialment de l’equip organitzador que ens va facilitar moltíssim la tasca de posada en escena i el desmontatje de tot l’operatiu al finalitzar la Festa. Esperem que no sigui l’única vegada que ppxtt visiti aquest fabulós espai i pugui tornar a fer gaudir a qui vulgui d’aquest fabulós esport, que per tots nosaltres (els pingponeros) és quelcom més que un esport.

Recull fotogràfic a Flickr

2 thoughts on “Fantàstica Festa del ppxtt al Poble Nou”

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.