Festa a La Sagrera (novembre 09)

sagrera_webDe nou, una nova edició de les Festes de La Sagrera de Barcelona ha comptat amb el tennis taula, com a activitat important per animar i engrescar a tothom que gaudia de les diferents activitats que aquesta Comissió de Festes a posat a l’abast de tots els ciutadans.

En el mateix lloc que altres vegades, la plaça Hispano Suiza, s’ha desplegat tot el material que el programa té per aquest tipus de festes. S’ha definit el perímetre amb tanques grans, s’han cobert amb les lones que personalitzen clarament l’activitat i una vintena de tanques baixes perquè no marxessin les pilotes, adins 12 taules, 8 grans i 4 petites de mini ping-pong per la canalla.

Encara que les obres no deixaven que els vianants anessin lliurement d’una vorera a l’altra del carrer, el nombre de persones que han passat pel recinte ha estat considerable, sobre tot diumenge al matí, una vegada que el sol ens va venir a visitar.

Durant els dos dies, dissabte i diumenge, l’equip de l’AREP ha estat al peu del canó, informant, acompanyant i tenint cura que tothom sortís satisfet de la festa del pingpong a La Sagrera, que ja s’està convertint en un clàssic, i esperem poder-ho repetir moltes vegades més.

El responsable del programa que ha fet l’acompanyament al grup de persones de l’AREP, en aquesta ocasió ha estat el Josep Cucurella, Buy Drugs autor també del reportatge fotogràfic.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.