Festa final de temporada Zona A4

El passat divendres, 16 de juliol, com cada any, i ja van quatre, a l’AREP es celebra el Fi de temporada de ping-pong amb una petita festa al pati del centre, on es monten un parell de taules i es guarneix amb els elements representatius del programa. Després de què la gent aplegada jugués unes partidetes, es va fer l’entrega de premis als tres millors classificats, en vales de material. També es van entregar unes samarretes als integrants de la Comissió de ping-pong i un pin de la FCTT.

El Jaume Pujol, en representació de la Comissió de ping-pong va llegir un escrit a tots els assistents. És el següent:

Benvolguts/es a la Cloenda de ping-pong Zona A4:

D’antuvi a sigut molt interessant aquest campionat de ping-pong, aleshores que divertit i lúdic.

Certament hem fruit tots els jugadors al màxim quelcom és l’objectiu, que es redueix a passar-ho bé; despuntant la solidaritat, companyerisme, sociabilitat, compromís, sobretot comunicació, i demés.

Agraïm el suport del nostre director, Joan Salló, per què això s’hagi fet possible i a la Federació Catalana de Tennis de Taula, al front Josep Carrión i Josep Llopart i menció especial al seu president Jordi Prat. I seguidament al Club Social AREP, amb la Noèlia Garcia, Marta i Georgina Feliu. També a la Comissió de ping-pong. Certament els més importants «els jugadors» com l’ànima de la competició, que ho han fet realitat; més ben dit, «La joia de la corona».

Per order prescription drugs online acabar donem l’agraïment a tots els estaments, des de d’alt a baix, de la piràmide. I que haigi «molta merda», ara i en el futur.

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.