Informació MiniOpen

Benvolguts/des jugadors/es,

Degut a que en els MiniOpens disposem de poc temps per adaptar els grups organitzats, a les baixes i/o altes que es produeixen en el mateix moment, us informem que el responsable de la competició (habitualment en Ramon Clivillé), té la capacitat de no admetre a ningú que s’incorpori en el mateix moment si aquest fet pot provocar canvis significatius en l’organització de la competició que ja està preparada.

Per una altra banda, els inscrits han de confirmar la seva presència abans de les 19:15, per poder començar puntualment a les 19:30. Qui arribi més tard podrà ser substituït o esborrat de la llista per fer quadrar la competició.

El responsable, conjuntament amb els participants decidirà si els partits es juguen al millor de tres o de cinc depenent del temps que hi hagi i si hi ha opció de jugar en ues taules alhora sense àrbitre.

El criteri base és:

  • grups de 4 jugadors/es: al millor de 3 jocs
  • grups de 3 jugadors/es: al millor de 5 jocs

En cas d’haver de barrejar esportistes amb altres de diferent estrelles, es farà per ordre de rànquing. En aquest cas, l’organització farà les correccions oportunes per determinar els punts de rànquing que s’atorguen.

2 thoughts on “Informació MiniOpen”

  1. Pere Bonet Oltra

    Hola Ramon.
    Me sembla molt correcte el que feu perque aixis tambe tothom es mes puntual i la competicio no pateix retrasos que lo unic que fan es fer anar tard a tothom. Crec que es motiu mes que suficient per haver fet aquest canvis. Salut Pere Bonet Oltra

  2. Pere Bonet Oltra

    Bon dia. Os desitjo a tots molta sort dema disabte als opens de Badalona i Hospitalet. Com sabeu jo no podre venir perque jugo a Reus amb Special Olimpics el torneig interprovincial. Espero fer un bon paper al igual que vosaltres. Molta sort a tots. Salut Pere Bonet Oltra

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.