La Festa del pingpong

SESSIÓ DEL MATÍ

SESSIÓ DE LA TARDA

Molts de vosaltres recordareu aquestes imatges…
Això va ser la Festa del pingpong a Olímpics, en sessió de matí i tarda.
Sembla ser que aquest any es podria repetir, això sí en un format diferent i més modest, però deixem aquí aquestes imatges per obrir un petit col·loqui de com us agradaria que fos aquest any.

Podeu veure tot el que va passar l’any passat clicant aquí.

4 thoughts on “La Festa del pingpong”

 1. Roberto de Miguel

  Yo, no estuve el año pasado, pero la verdad es que “tiene buena pinta” lo que se ve en fotos, videos y “reportajes escritos”.
  No sé como los haría, supongo que mejor los que estuvieron el año pasado, pero a poco que pueda iré a participar, y a lo mejor me llevo a los niños a jugar también aunque sean pequeños.

  “Tirarlo palante”!!!!!………, que estará “macanudo”.

 2. Jo vull que sigui encara més espectacular que la Festa de l’any passat. Proposo fer-la al Camp del Barça o al Palau de la Música. I per la pasta no us preocupeu, que conec a un parell de tios que ens ho faran fàcil: Iñaki Urdangarín i Fèlix Millet ténen molta traça en aconseguir subvencions per aquest tipus de muntatges. Olé tu.

 3. Pere Bonet Oltra

  Que be espero aosios que es repeteixi la moguda del any pasat alla al Olimpic de Barcelona. Combteu com sempre amb mi cuan es faci. Salut Pere Bonet Oltra

 4. Bones!

  Hi ha alguna novetat sobre la Festa del pingpong 2012?? Va estar molt bé poder participar l’any passat en aquella fantàstica diada del tennis taula. Tant de bó es pugui tornar a fer!

  Salutacions!

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.