Lluïsos de Gràcia – 1er Open de Tennis Taula de Manga

L’Escola de Tennis Taula de Lluïsos de Gràcia i l’Espai Daruma organitzen el primer torneig obert de tennis taula temàtic que girarà entorn del fenomen manga el dia 14 de setembre. L’objectiu de l’esdeveniment és connectar amb dos públics potencials (aficionats al manga i Japó i aficionats al tennis taula) i generar un espai de trobada per aquests col·lectius entorn d’aquest esport.
La idea parteix de la premisa que tant el manga com el tennis taula són dos elements que formen part de la cultura japonesa però que en poques ocasions es troben.
La iniciativa d’un Open de Tennis Taula centrat en el Manga esdevé una oportunitat per a:
  • Donar a conèixer el tennis taula entre els aficionats del manga aprofitant la proximitat del gran certamen de manga Manga Barcelona, que aquest any celebra el seu 25è aniversari i també la proximitat dels Jocs Olímpics de Tokio 2020.
  • Apropar la cultura Manga als aficionats al tennis taula com a potencials lectors.
Aquesta iniciativa s’emmarca dins el projecte “Creixem amb tu”, que pretén consolidar i enfortir la proposta esportiva de l’entitat. La participació s’estima que sigui d’uns 100 jugadors.
El I Open Manga disposarà de tres zones diferenciades:
  • Play Zone: àrea on tindrà lloc la competició de tennis taula, dividit en dues categories: una per a jugadors amb experiència i una altra pels amateurs que s’inicien en aquest esport. La competició s’iniciarà amb una fase de grups seguida d’eliminatòries fins arribar a la final. No fa falta tenir coneixements previs per a poder disfrutar d’aquesta jornada.
  • Fan Zone: àrea d’esbarjo i punt de trobada dels aficionats del manga. Hi haurà una zona de relax, bar, photocalls i consulta de mangues.
  • Anime Zone: àrea destinada a la projecció d’animes i de partits dels grans jugadors japonesos de tennis de taula.
L’Open Manga s’ha dissenyat de tal forma que els jugadors que estiguin esperant el seu torn per a jugar, o que ja hagin finalitzat la seva participació, puguin continuar gaudint de la seva afició al manga i a l’anime tota la jornada.
La participació és oberta a qualsevol aficionat. El preu de la inscripció general és de 15 euros (10 euros socis de Lluïsos de Gràcia) i això inclou: la camiseta exclusiva del torneig, així com un lot de productes manga valorat en més de 30 euros, gentilesa de les empreses de la indústria del manga. Per a més informació i per a fer les inscripcions, enviar un correu electrònic a escolatennistaula@lluisosdegracia.cat!

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.