Medicina per la salut del cos i l’ànima

“El Ping-pong: una bona medicina per la salut del cos i l’ànima”

El passat dijous, 7 d’abril, es va celebrar “el Dia Mundial de la Salut” i l’Ajuntament de l’Hospitalet va fer una jornada festiva a la plaça de l’ajuntament, convidant al Club Tennis Taula L’Hospitalet a participar per dinamitzar 6 taules que la Diputació de Barcelona va deixar per aquesta Festa.
Molts van ser els nens i nenes que  varen gaudir, en una tarda esplèndida, jugant a ping-pong.

El CTT L’Hospitalet, ajudat pel programa PPxTT, va demostrar un cop més que el ping-pong el poden jugar grans i petits. Molts van ser els pares i mares que varen jugar amb els seus fills/es en la diada d’ahir.

L’Antonio Vizoso i l’Eugeni Batallé (com a hospitaletenc de soca-rel) varen col·laborar per part de PPxTT, i Sergi  Aso i Joan Solà per part del CTT L’Hospitalet).

Granet a granet, la presència arreu del ping-pong es va fent més evident, i més en una jornada com la d’ahir, on l’esport i sobretot el ping-pong, té un paper important.

L’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, no es va voler perdre l’oportunitat de fer uns tocs amb el regidor d’esports, Antonio Bermudo, com podem veure en la foto.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.