Notícies 6/4/2013

PPXTT us posem al dia de diferents informacions que s’han produït en el programa i que algunes afecten al calendari.

1. Baixa del programa del CTT Ripollet

El CTT Ripollet s’ha donat de baixa del programa per estar en desacord en algunes decisions que s’han pres en el tema de l’assignació d’Openclubs. Esperem que la propera temporada puguem arribar a un nou acord i comptar amb la participació d’aquest club tant important.

2. El CTT Els Amics Terrassa

El CTT Amics Terrassa faran un Openclub de prova el diumenge 2 de juny. Disposen de 4 taules. Animem a tothom a participar-hi.

3. Open RE del 12 de maig

Per raons de disponibilitat de la sala, l’Open RE del dia 12 de maig queda cancel·lat. Hem estat buscant alternatives, però no ha estat possible. Finalment el que fem és reforçar l’oferta d’aquell cap de setmana. L’Openclub de Falcons el dissabte passa a diumenge dia 12 i inaugurarem el nou local. Es reforça l’oferta amb un miniopen el divendres 10 i un Openclub al CTT Ateneu 1882 el dia 11 de maig. Finalment l’Openclub del 18 de maig passa del CTT Ateneu 1882 al CTT L’Hospitalet. Disculpeu les possibles molèsties. Apart, s’afegeix al calendari un Openclub a Cardedeu el dia 1 de juny a la tarda.

4. El Club Falcons inaugura local

El Club Falcons inaugura el dissabte dia 11 de maig, un nou local amb cabuda per 10 taules!!!
És una gran notícia!!!
La nova adreça és:

Local Anexe Pavelló Can Balsach
Carrer Maria de Bell-Lloc, 35
08208 Sabadell
Telf: 620.80.64.58

5. OpenEstiu

Ens trobem que durant el mes de juliol i agost, s’organitzen Opens per a no federats, i ens demanen que ho publiquem com a PPXTT.
En ser Opens puntuals, on participen nombrosos jugadors que no són del programa, creiem oportú que no puntuïn pel rànquing de PPXTT. Aquests opens que van adreçats a persones del perfil de PPXTT (i per això donem recolzament ja que els veiem interessants) però que no puntuen pel rànquing, els anomenarem a partir d’ara Open-Estiu, i figuraran en el calendari. L’organització i inscripcions d’aquest Opens és a càrrec del club organitzador.

6. Màster 5*

El dia 9 de juny, coincidint amb el Grand Slam, tindrà lloc l’Open el Màster 5*, on podran participar els 8 millors jugadors del rànquing de 5*

7. Vols Salut?

Ja heu vist que hem obert un apartat en la web de Vols Salut. Us demanem la vostra col·laboració per fer-nos arribar informació sobre els avantatges del nostre esport en temes de salut.

8. Propostes i idees

Us demanem també que ens feu arribar propostes, idees, modificacions per mail a josepllopart@fctt.org per començar a configurar el programa de la temporada vinent. Totes les vostres opinions són importants per millorar el programa.

9. Calendari actualitzat

4 thoughts on “Notícies 6/4/2013”

  1. Un altre dubte,
    Al punt 3 de les notícies es diu que el 18 de maig hi haurà Open a Hospitalet, però en canvi al nou calendari, el 18 de maig hi figura l’Open a Falcons.

  2. Josep Llopart

    Un altre cop tens raó Antoni. Va ser un canvi de darrera hora per potenciar que els participants coneguin la nova seu del Falcons.

    Gràcies per estar al cas, ho canviem.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.